Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Sikews 101 Royal Paladin zbanowany. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51606)

Pramus 26-09-2005 21:15

Sikews 101 Royal Paladin zbanowany.

Dziś - 26.09.2005r. stała się następująca rzecz:

20:03 GM DAZETIH THORIA: SIKEWS HAS JUST BEEN BANISHED FOR MASSIVE ACCOUNT SHARING. OBEY THE RULES OR YOUWILL ALSO BE BANISHED/DELETED!

Sikews 101 royal paladin najlepszy gracz na Thorii zostal zbanowany z ultra sharing.

Dla niektórych jest to rzecz straszna, dla innych jest to swietna wiadomosc, wlasciwie cud, gdyz wczoraj skonczyla sie wojna wygrana przez Gildię Sikewsa-Fanta, a przegrana przez Gildię Polską-Hooligans Army. Zdaję się teraz, że bez Sikewsa osoby z byłego Hooligans Army mogą żyć spokojniej gdyż najpewniej zmniejszy się presja Fanty. Wiele osób uważa, że sytuacja odwróciła się o całe 360 stopni. Czyżby nowa wojna? W każdym razie nikt chyba wojny nie chce. PEACE !!! :D

Elfind 26-09-2005 21:17

Ja mysle wręcz przeciwnie trzeba przycisnąć tych z fanty puki jest okazja

Jest teraz okazja Morale podskoczylo :)NA***my im!!!!!!!!

Er'Brzoza 26-09-2005 21:26

Masz racje trzeba cisnac fante poki jest okazja rozmawialem z koleszkami h lvl mowia ze terazs wzieli by udzuial w wojnie.
Opanowujemy server koniec ze swe era pl.
Mimo swojego marnego lvl biore udzial w wojnie jesli bedzie.
Kto idzie jeszcze?

Coyotos 26-09-2005 21:31

buhahah wezcie mnie nie rozsmieszajcie kim wy chcecie ich przycisnąc oni bez sikewsa zrobia z wami miazge :D

bialagora 26-09-2005 21:35

H.A nie poddajcie sie teraz fanta pzrezywa kryzys - oddacie to tak poprostu ??? tyle co on wam zrobil a teraz poprostu odpuscicie a jezeli nie to przynajmniej sprobujcie dorownac fancie zeby nie bylo takiej przewagi nie damy sie szwedom zadzic wedlug mnie to szwedzi to najwieksze nooby a maja takie lev bo tam w szwecji to jak maja neta to siedza caly dzien pzred kompem i graja wienc hooligans army jestesmy z wami i nie dajcie sie nastraszyc do walki !!!!!

LPR 26-09-2005 21:38

nie pisze jeszcze ze bana dostal

bialagora 26-09-2005 21:45

gdzie pisze ze bana dostal bo na stronie nic nie ma lepiej zeby to nie byl zart ;/;/ bo sie zdenerwuje juz sie cieszylem

Coyotos 26-09-2005 21:46

hmmm btw czym polacy mają zaatakowac knightami ?
z tego co widze to tam sami knighci : P Drasen ma bana tez :]

Jerkov Thundersword 26-09-2005 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bialagora
H.A nie poddajcie sie teraz fanta pzrezywa kryzys - oddacie to tak poprostu ??? tyle co on wam zrobil a teraz poprostu odpuscicie a jezeli nie to przynajmniej sprobujcie dorownac fancie zeby nie bylo takiej przewagi nie damy sie szwedom zadzic wedlug mnie to szwedzi to najwieksze nooby a maja takie lev bo tam w szwecji to jak maja neta to siedza caly dzien pzred kompem i graja wienc hooligans army jestesmy z wami i nie dajcie sie nastraszyc do walki !!!!!

Co do poprawności gramatycznej, ortograficznej i stylistycznej powyższego tekstu nie mam żadnych komentarzy...

Co do Szwedów wolę ich zdecydowanie od Polaków, przede wszystkim ze względu na kulturę osobistą i między innymi za to, że potrafią pisać poprawnie we własnym języku ;)

Co do pokonania gildii Fanta, po prostu śmieszni jesteście. Tylko 1 osoba z HA jest w pierwszej dziesiątce highest lvl, więc z czym do ludzi? B)

jasawaj 26-09-2005 21:58

Ch**a a ie bana dostal Sikews

bialagora 26-09-2005 21:58

Ludzie --- Jezeli Chciecie Jeszcze Grac Na Tym Serwie I Miec Spoko Lev I Nie Bac Sie Jak Na Innych Serverach Np. Del'toro (czy Del'torro')to Pomozcie H.a I Pokonajcie Fante Albo Nie Dajcie Jej Serwa Opanowac Bo To Jak Niektore Serwy Bedzie To Serw Dla L Lev Bo Sie Nie Wybijesz Wienc Alepuje Do Was Gracze Na Thori (polacy) Jezeli Macie Nawet Niezle Lev I Nie Chcielibyscie Aby Byc Huntowanym W Przyszlosci Pzrez Fante I Kumpli To Wezcie Sie Za Siebie I Pomozcie H.a Gdybym Mial Lepszego Chara To Bym Pomog Oby Wiencej Takich Ludzi Tzreba Powtawic Wszystko Na Jedna Karte Przemyslcie To Bo Warto... !!!!

przepraszam za bledy ale sie spiesze a po 2 panie Jerkov Thundersword mam dysleksje i dysgrafie wienc nie obwiniaj mnie za to bo to nie moja wina szkoda mi tylko takich ludzi ktorzy innym wypominaja a swoich bledow nie widza ale..

Er'Brzoza 26-09-2005 22:08

na tym serverze polacy maja pograne mozna sprobowac teraz juz hooliganow tluka pod dp w ab bo sie boja ze sie zorganizuja wtedy przegrali bo sie nie zorganizowli czesc sie przygladala nie walczyla a sikews dostal bana naprawde
tetraz uwazam ze trzeba wszystko na jedna karte postawic

Edrahil 26-09-2005 22:39

I sprawa: Sikews jest banned i to jest pewne => hidden account information
II to uwazam ze mimo tej rzezni w ab nadal mamy szanse na zwyciestwo tylko trzeba ruszyc dupy NO RETIRED BLZZZ

noob post

Lord'Nesteloo 26-09-2005 22:53

No i dobrze mu tak :)
Super...nie wiesz do kiedy ma bana?:>
Moze dostanie kolejnego bana lub DELETA (marzyciel) za ultra dzielenie konta...

Maniack 27-09-2005 00:52

wystarczy popatrzyć na character 'Sikourse" :>
coś sie Sikews wstydzi, najpierw ukrył character information, teraz character list...

Banished: until Oct 26 2005, 17:47:58 CET because of account sharing

Valest 27-09-2005 09:02

LOL a na furorze to gdzie bany?

xD

Er'Brzoza 27-09-2005 10:24

fanta mowi ze bana dostal na tyzdien zaraz po tej informacji od gm'a fanta okrazlyla dp w ab i bila wszystkich co byli badz sa w hooliganach boja sie ze polacy znowu powstana przeciwko nim tylko tym razem juz na powaznie wwszyscy chyba wiedza jak wygladala ostatnia wojna opolowa walczyla a reszta patrzyla sie albo przeszla do fanty (damer jakura, puci i inni) wielu tez nie bralo udzialo w wojnie teraz moze sie to zmienic bez sikewsa nie sa juz tacy dobrzy mimo mojego l lvl wezme udzuial; w ewentualnej wojnie
wielu z moich koleszkow takze przystompiloby do wojny tym razem jest okazja zorganizowania wszystkich polakow na fante i pownnismy ja wykorzystac

Leweracja 27-09-2005 10:26

na nowym swiecie zrobic w nie 2,5 miecha 100 lvl to hardcore na serverach takich jak berylia gdzie ludzie co prawda napażaja sie nie ma takich lvl jest tylko kilku a server jest z 5 miechow -.^

Hail Share ;D

karkaras 27-09-2005 11:38

Może to coś zmieni ale on i tak wruci :((( Dużo by przez ten miesiąc musiało sie by stać by było lepiej.

Maniack 27-09-2005 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Er'Brzoza
fanta mowi ze bana dostal na tyzdien zaraz po tej informacji od gm'a fanta okrazlyla dp w ab i bila wszystkich co byli badz sa w hooliganach boja sie ze polacy znowu powstana przeciwko nim tylko tym razem juz na powaznie wwszyscy chyba wiedza jak wygladala ostatnia wojna opolowa walczyla a reszta patrzyla sie albo przeszla do fanty (damer jakura, puci i inni) wielu tez nie bralo udzialo w wojnie teraz moze sie to zmienic bez sikewsa nie sa juz tacy dobrzy mimo mojego l lvl wezme udzuial; w ewentualnej wojnie
wielu z moich koleszkow takze przystompiloby do wojny tym razem jest okazja zorganizowania wszystkich polakow na fante i pownnismy ja wykorzystac

Damer od początku wojny jest po stronie sikewsa i ja już wiem za co (mam nadzieje że prawdziwy reson)
Puci to #$^# Szpieg,też od początku był z Sikewsem

Reszta H.A. została bez ostrzeżenia ani podania powody wywalona z guildi.
Nikt nie uciekł,nikt nie zapłacił

Chociaż jak narazie niewidze żeby polacy próbowali coś nowego,
Na ostatniej wojnie 1/2 stała i sie patrzyła bo 1/2 nie widziała wogule przeciwnika..
Z****na organizacja poprostu,już na wolnej przestrzeni by lepiej nam poszło

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58.