![]() |
Pytania do niektórych czarów...
Mam 15clvl i 15mlvl, kilka pytań:
1. Jakie dmg zadaje Great Fireball? 2. Za ile GP mogę sprzedać ludziom: a) Scare Armor b) Broad Sword c) BP HMM d) BP UH 3. Na którym poziomie jest czas Summon Creature? |
1. ok. 33-66 hp
2. a) 100 gp b) 500 gp c) 1k d) 2k 3. 16 mlvl |
Do summonów wymagany jest 16 m lvl, ale dopiero od 20 + zwykłego możesz coś fajnego przywołać.
Np: - monk - dobry do tępienia wielu potworów (np dwarfy guardy ^^ )a także treningu od lvl zwykłego 27 - demon skeleton - spoko na smoki od lvl 28 - orc leader - też na smoki od lvl 29 - mino archer od lvl ~20 przydaje sie na różnych huntach (hero chociażby) |
na 19 summonujesz scouta... gorszy od archera,ale też daje rade ;) jeszcze z summonów fe r0x tylko nie wiem od którego lvl...
|
ludzie przeciez to wszystko jest na stornce www.tibia.pl
Masz tam przelicznik ile zabierze dany czar na Twoim lvl,masz tam tez ile many potrzeba na przywolanie potwora!!!!!!!!!1 a co do bp of hmm to zalezy na jakim swiecei jestes bo na solerze to po 800gp stoi |
na lunarce jak dobrze poszukasz ludzi to i za 1k kupuja ;P
|
Powiem tak: oferuj 1k z bp hmm i w razie czego staraj sie wytargowac NIE MNIEJ NIZ 800 GP!!! Mi sie raz udalo sprzedac 2 bp za 1.2k kazdy...Aha-sprzedawaj hurtowo, bo wtedy mzoesz sprzedawac drozej, np 100 bp hmm to zamiast 100k to jakies 120-130k... Podobnoie z uhami-zacznij od 2.2k(na Novie czasem sprzedaja i za 2.5k) i nie zjezdzaj ponizej 2k...A jak 100 bp to jakies 250k:)
Summony to przede wszystkim DS na smoki i monk-do sprzedawania(trening), na dwarf guardy etc.:) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:04. |