![]() |
15level knight vs Orc Berserker
To mój nowy char. maly lvl a skille ...., dlatego po kilku tygodniach treningu postanowiłem spróbować moich sił i iść na Zerka do zamku kolo Ab'Dendriel.
Co z tego wyszlo zobaczcie sami..... LINK COMMENT PLX PLX |
Ja ubiłem zerka moim 13 lvlem. :)
xD |
Huh Gz lvl skili itp ;] morze cie dogonie -.-
|
Cytuj:
Narazie to byl sporadyczny wypad. Moim celem jest dobic najpierw 70/70 w skilach a dopiero isc na HUNTA :D |
jak sie te filmy odtwarza bo nowy jestem :/ plz
|
Cytuj:
Poradnik TIBICAM |
ROTFL najbardziej rozbroił mnie tekst po kilkutygodniowym treningu uhahah no nie stary weź się w garść i nie dawaj takich filmików
|
Ale c***owy Film :/ ja zerka to na 10 bralem a tak pozatym to masz strasznie c***owe skille
|
Co za typ -.-
Człowieku!!! Czym ty sie jarasz???!!! Chłopie ja na zerk to na 8 albo 9 chodzilem!!! Jezu ale problem kupic stealth ringa i za***ac zerka
!!! Kozak to ty nie jestes -.- X( X( X( :baby: :baby: :baby: |
Tja,już bo ci uwierze.tak.....
Gz .skilli ;] i zabicia zerga,ale za wolno się uhałeś :/ w tym 1 momencie prawie byś padł ,miałeś szczęście że cie nie trafił.. |
No nie X( ... zkrytykowałeś mój film .. ja dawałem poradnik dla tych co niemają gdzie epxic... a zabicie Zerka to jest banał.. teraz ja ci powiem... masz sux skille. ... ja Zerka na 2 Bolty wziełem ... synku ty sie chyba uczysz grać w tibie ... :baby: :baby: :baby: :baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
bardzo chciałbym to zobaczyć, najbardziej jak 8 lvl zabija zeka :) moze i zabiles ale chyba zapomniales dodac ze z kumplami :D :D :D [nom ze mnie kozak to nie jest ale z ciebie...] :D :D :D -------------------------------------- A co do mojej postaci to jak na 15 lvl jestem zadowolony bo znam 30 lvl knightów którzy tak zabijają zerka jak ja ze swoim experience !!! :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: |
kilka tygodni robienia tych skilli jakie masz to sporo :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |