![]() |
The Old Widow na Solerze
film pokazuje jak mnie wyciagneli z lozka dwaj koledzy, zebym pomogl im ubic jakas tam wdowke :P
http://s58.**************/d.aspx?id=3...O1SJV6CPBG4X5N |
Nie wiem moze sie nie znam, ale nie sciagam, bo nie ma koncowki ".rec" :p
|
Sprawdzilem Anty.... I niema nic Gz dla ciebie i ekipy ;] Nice loot ;] :D
|
Co to jest za rodzaj pliku (aplikacji) ??
|
Cytuj:
|
Server działający na zasadzie rapidshare. Klikmy na link, czekamy aż się strona załaduje (może to trochę trwać) Po chwili powinno nam się pokazać okno ściągania pliku. jeżeli się nie pokaże, klikamy na "download now"
A co do filmu: Niezłego stracha musieliście mieć pod koniec. |
|
Tak to rec, jeszcze nie oglądałem ale przeskanowałem i nic nie ma i to jest .rec xD
Edit: Oglądałem, sorkowie wiedzą co robią xD :cup: |
nice filmiki początek troche przynudnawy
|
No ten też fajny:) B)
Hail SOLERA!!!!!!!!!!:p |
Cytuj:
OO Adijan !! xD coraz więcej ludzi z Rybnika siedzi na forum xD :cup: |
nie wiem czy zauważyliście, ale ten koleś, Piercel dorypał Old Widowa co najmniej do połowy HP...widać to po ilości expa jaką dostaliście.
Nice loot plx |
Cóż, ale piercel z tego co wiem padł. Lob, zabrałeś mi perwszyzne robienia rajdu po bossach :( ;) Idźcie znaleźć bossa monków i necro (o Orshu nie wspomne).
|
Hail last heroes
Warto bylo obejrzeć :p może nie byl aż taki zaje*** lot ale warto bylo go obejrzeć
:flaga_pl: Byli to sami Polacy bo sam gram na Solerze :cup: Dobra BYe ale warto obejrzeć |
Cytuj:
lecim juz lecim |
:)
pięknie go zdjeliscie, nawet latwo wam poszlo jak na bossa :P
A czy jak pojawia sie old widow to jest jakis komunikat?? :baby: |
mnie film sie podobal Byl Extra i chcialbym zeby takich filmikow Bylo wiecej :P:P umnie macie puchar za zabicie starej damy :P:P
|
Nie
Ja mam palka i myslałem ze na 40lvl bede expil na pochy
a tu jak siedzi tam takie cos to chyba nie poexpie;/ |
ej, jest jakichś komunikat kiedy pojawia się Old Widow?
off: Old widow znaczy "Stara Wdowa" a nie "Stara Dama" Karp Di'vinci: w tym znaczeniu to znaczy "Stara Wdowa' a, domyślam się że wiesz, wdowa (czarna) to taki pająk ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:47. |