![]() |
dziwny list...
w AB znalzlem dziwny list .... oto jego tresc:
Dear Muriel! My apprentice behaves strange lately. I fear he has something evil in mind. He must have stolen the books about necromancy you were missing after our last visit but i have no prove yet. Thank the gods he knows not about the fountain of life and the caves of inferno yet. I will send Laira to town in some days, since i think she's in danger if I'm right about Porgol. Your Friend, Arcian /czyzby cos o necro?/ ten list mnie zaciekawil...co o tym myslicie? |
Nie o necromantach tylko o necromancji. Ktoś chyba się uczy przyzywania :]
|
?
-EDIT-
UP "hyba" to sie pisze "chyba" tak "chyba" xD ale ten list jest bez nadawcy....moze to ma zwiazek z orshabalem..bo tam przeciez byla mowa o tym ze ktos go wzywa?Czyzby nastepna tajemnica? |
Cytuj:
|
Oj tak jest NPC muriel. Znajduje się on w Thais.
http://www.tibia.pl/map.php?map=thais <- pod literką M. Jak ktoś mieszka w Thais niech sprytnie z nim zagada :] |
Wcześniej znalazłem identyczny w kopalni w kazz. Zabrałem go, bo miał mroczny klimat :) i może przydać się do sesji RPG.
|
Taki sam temat założyłeś na www.tibia.org.pl tylko poco??
|
Tych listów jest pełno na PoHu bo tam gdzieś jest quest z tym listem... ale ciiiiiiiiiiiiiiiisza ;)
|
Cytuj:
|
Ja kiedys go znalazlem z questa na poh, jest to list do Muriela w thais, jest on NPC sprzedajaczym czary dla sorca, jego tresc byla mniejwiecej taka ze ktos tam cos ukradl ksiazki o nekromancji i nie maja dowodow czy cos i ze kogos tam wyslale z listem, moze sie myle robilem to pol roku temu.:faceoff: :faceoff:
Cya |
Pamietam, ze Muriel, to byla kobieta-demon czy cos w tym stylu w lekturze Sapkowskiego, nic poza tym :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |