![]() |
Na co mogę chodzić????
MAm knighta na 12 levelu skille 40/35 na co mogę i¶ć i kiedy mogę i¶ć na SMOKA ???????????????????? POSTAĆ NA DANUBI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Na smoka możesz i¶ć gdzie¶ tak na 35 lvl i ze skillami 65/65. W ręku trzymać powiniene¶ najlepsz± bron dwuręczn± danej klasy, przyda Ci się również pier¶cień, który poprawi atak.
|
Narazie możesz chodzić na krasnale (dwarfy) lub popłyń na Foldę i tam możesz do woli expić. Tylko uważaj, bo na Foldzie mog± ci postawić trapa (pułapkę) i zabić. Moim zdaniem ze smokiem możesz walczyć przy takich skillach jakie podał Zagłada tylko mniejszy lvl. Też powiniene¶ dać radę z UHami oczywi¶cie.
|
Moje do¶wiadczenia kinght skille 62/60 lvl 21 i smoka na 4 uhy załatwił. leciał z gsem. A na twoim miejscu trenowałbym jak długo by tylko można było pamiętam jak swoim najtem na 8 lvl skille 55/52 solowałem valki :D na 16 lvlu to już na cycki biegałem ;)
|
Na elfy możesz sprubować uwaga na arhanista na zamek ale nie minoguarda na ostanim pozimie i nie w ¶rodu zamku.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:41. |