![]() |
Propozycja Nowego Tematu !
Ostatnio wiele osób skarży się na wzrastającom liczbę hakerów (czyli wysyłanie linków hakerskich). Proponuję otwarcie nowego działu w którym można załączać LINKI (i tylko linki) stron wysyłanych przez hakerów
Prosze o rozważenie mojej propozycji |
... wystarczy nie wchodzić na strony , które oferuje ci gościo , który ma 7lvl i ten program da ci pacca albo super stuff i lvl ...
|
Cytuj:
|
Daj se spokój. Założyłem taki temat i przepadł bez wieści. I mnie skrytykowali mnie za ten temat.
|
Cytuj:
Wiem, ze nie mam na to wiekszego wplywu, ale jestem na TAK |
OMG, a nie lepiej wbić sobie raz na zawsze do głowy, żeby nie wchodzić na żadne podawane w Tibii strony? No chyba, że naprawdę wierzycie, że się trafi ktoś, kto zrobi konkurs na darmowego pacca na tydzień, z banalnymi pytaniami. No ale to już Wasza sprawa. Za pazerność i olewanie ostrzeżen ze strony tibia.com, trzeba płacić i myślę, że w tym przypadku hack jak najbardziej takim ludziom się należy.
|
Według mnie mija to się z celem ponieważ jak taki hacker zobaczy że jego stronka jest w dziale to zrobi inne i to nic nieda. Jestem na Nie!
|
chcecie uczyc niekumatych?
|
Cytuj:
Mamy lepsze zajecia niz uzupelnianie tej listy niekonczaca sie iloscia linkow, ktorych i tak nikt nie bedzie sprawdzal. |
Temat już zamknięty, ale ja dodam jeszcze od siebie.
Otóż taka lista jest według mnie bardzo złym pomysłem. Dlaczego? Wielu użytkowników może się znaleść, którzy z ciekawości dla sprawdzenia tylko jak wygląda dana strona wejdą na nią. Mimo, że nie podadzą tam żadnych informacji ani nic nie będą ściągać, hacker może wykożystać błędy przeglądarki i zainstalować keylogger bez wiedzy użytkownika, wystarczy, że wejdziesz na stronę, a nic zupełnie nie musisz klikać! Z tego właśnie powodu takie adresy nie powinny być publicznie podawane. A jeśli znajdziecie taką stronę, proponuję napisać do administratora serwera (zwykle jest to adres [email protected]era, np. [email protected] , [email protected] itp.) i wyjaśnić, że ta strona nie powinna istnieć i dlaczego. Takie strony są nielegalne, i administratorzy mają obowiązek zablokować je. Trudno jednak, żeby administrator dajmy na to republiki, na której jest pewnie kilka milionów kont, przeglądał codziennie wszystkie i sprawdzał, co tam jest. A nawet, jak by to robił, to i tak nie jest w stanie uruchomić każdego programu, który ktoś ma w downloadzie i sprawdzić, dlatego muszą oni polegać właśnie na zgłoszeniach od innych uzytkowników. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |