![]() |
Rookgard trap WMV !! polecam :P
Film jest duży ale warto sciagac :P
Dobra muza . Dobre deady . GIT FILM - polecam :p Link : http://rapidshare.de/files/5673668/Noobss*****.html |
Świetny filmik jeden z lepszych jakie widziałem
dobry motyw jak sie koleś loguje :p oooo i feel good xD polecam mimo rozmiaru xD |
BUAHAHHAHA za mocne ;p ile dedów i jaka muza nice!
|
...
Znowu przekroczylem limity :( Ale z tego co słysze to bardzo dobry filmik jutro ściągne :p @edit Spoko filmik ciekawe jaki loot. Gz pomyslu :] |
jak można to rehost plxxxxx
|
****a Za***isty film a najleprze ze to moje ziomy z klasy :o !!XD!! :evul:
|
Bardzo dobra robota !!
|
Super filmik :)
|
lolololol to moje ziomy z klasy widzialem jak powstawał jeszcze w recu :D ale wmv ciekawsze good robutka:D
|
i mnie sie ten film tez podobal
wlasciwie to ja robilem tego trapa |
Powinni was zato pobanowac...a co do filmu to zje**liscie...jedynie nirvana byla warta posluchania.
|
no to powiedz co tam bylo z***ane??
|
Kutfa
Masz Jakis Problem ?? Film Jest Dobry A Nawet Za***isty ZrÓb Lepszy Jak Taki Zdolny Jestes ****a Wymysl Jakis Pomysl Na Trapa Jak Nawet ****a Trapy Nam Cipy Zabraly:p
|
Cytuj:
n/c Moze zeczywiscie troche przesadzilem...ale to dlatego za bylem wsciekly, padlem na takim trape a pare min pozniej widzialem ten film :P |
aha :P ja mam spory lvl palka ale podoba mi sie trap na roku:p
|
hehe najs a najlepsza byla NIRVANAAAA!!!!ROX 8o sluchalem kiedys ale jak sie zasluhalem to mnie wzielo.... pzez ciebie znowu slucham NIRVANY
Nirvana rox.. \,,,/ 0(^.^)0 \,,,/ Nirvana rox.. :evul: |
Ściągam.... zaraz zedytuje
Trap nieżle pomyślany :) Nawet 10lvl padl ^^ Ale mimo wszytko nie lubiłem trapów :P No ale oczywiście zajefajna muza ^^ (szczególnie koniec LOL) |
swietne! czekam na wiecej pomyslow : )
|
zobaczymy czy spoko, wszyscy chwala wiec juz sie ściaga jak obejze dam edita ;]
|
SPOKO FILMIK :D I MUZA ZAJEFAJNA :D
GRATZ :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |