![]() |
Boss stone golemów + fajny loot
Klik
http://img147.imageshack.us/img147/8260/exoris7cj.jpg Edit: A takie fajne bylo zdjecie :( No to dam inne, bo bez zdjecia głupio wyglada. Ten red skull sprzedal to cos co wypadło i nam za to kase wysłał(po 1/3 dla każdego). |
Gratz, no pieknie stell'ki z "ojca" golemów 8o
|
masz swiadomosc ze tym screenem zepsules 80% zabawy?
|
-.-
loot powiniemn byc wasz a jak nie to za***ac tego red skula a nie jak nOOb zabiera przeciez wy dostaliscie najwiecej expa czyli wy go zabiliscie.
|
Wiesz...lepiej usun to zdjecie bo tak to tylko popsujesz innym zabawe nawet mi sie tego nie chce sciagac jak juz wiem co wypadlo -.-
|
Film taki sobie ale to loot fajny
Loot za dobry jak na tego potwora , takze poszczescilo sie Wam
|
congratz xD
|
Gratki :) Swoją drogą szeroki rozmiar spawnu ma ten Gorlam, jakieś 2 tygodnie temu zrespił się w DTD...
|
OMG... Toż to jest fuks ;)
I jeśli to prawda, to ucichną plotki z tym, że z bossow wylatuje to samo co z ich normalnych wersji... Kurde z tego Orshabaala może jeszcze coś wylecieć... |
Gratz nuubku 8o mogles mi powieziec ze lales to bym przyszedl ;D
|
wow, niezły loot
|
Wow, najs loot. Jak się bedzie częściej respił to będzie się na nim huncić :P Gz lootka, myslałem ze zabijecie tego rsa :P
|
Gratzz!!
Zajefejny loot !! Wy to mieliście szczęście ;) |
No niezły loot ale podejrzewam ze to podkładka... :)
|
lol?
za taki loot po 15k? ja bym sie niedał :/ |
Cytuj:
|
Myślałem ,że to jakiś new server bo gość ma z***ane skille jak na 111 level i myślałem że on jak to na new servach nic nietrenił tylko expił :P niespojzalem ze to antica :P
|
@re Daniel
Tak, to jest nowy server bardzo nowy, gdzie steele sa za 60k, knight armor 3k, a 100+lv'i jest jak mrówek w mrowisku -.- ps. to zrób takie skille, a potem mow ze sa daremne ;| bo ja wątpie czy ty wogule masz 40+ a krytykujesz 100+ Steel bootsy w takim bosie o0 wystarczyla by technika up/down zwyklego sorca z 300+hp |
Dzieki za "Gratz-y".
A co do skilli, to na 70lvlu mialem 81/78 i od tego czasu nie trenowalem, bo jakos te 8x sworda mi wystarcza. Cytuj:
Dadam ze RH/BOHy/G-armor mozna kupic za 30-35K i DSM za 60-65K jak sie dobrze poszuka... Cytuj:
|
Cytuj:
Ale film fajny, mozna bylo nie dawac, bo juz nie bedzie zabawy w zabijaniu, zeby miec fajny loot... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:03. |