Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Oblężenie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=51912)

Ciara lae 30-09-2005 10:49

Oblężenie

Dzisiaj o godzinie 9:20 na serwerze pandoria zaczęło się oblężenie depotu troje pk z dwoma orkami bersekerami zabijało wszystkich któży tylko wychylili się z depotu. Ci zbuje bez żadnych skrupułów nie dawali Tibijczykom normalnie żyć, zabili 3 mężczyzn i 2 kobiety. Przez te nooby straciłam 13 lvl i mało brakowało a straciła bym scale armora. Na obecną chwilę pk i orki są zabici ale zapewne powrócą i będą się dalej znęcać nad nami :( ;(

Zabijajmy pk! Niech ginie każdy z nich!!!!

Rafx 30-09-2005 12:27

Omg

OMG
Dobrze ze nie straciles tego scale armora!!

Thomas 30-09-2005 13:16

ale miales fuksa!! gratz szczescia!! nie wypadl ci scale armor!!

-.-

Spell'coaster 30-09-2005 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciara lae
Dzisiaj o godzinie 9:20 na serwerze pandoria zaczęło się oblężenie depotu troje pk z dwoma orkami bersekerami zabijało wszystkich któży tylko wychylili się z depotu. Ci zbuje bez żadnych skrupułów nie dawali Tibijczykom normalnie żyć, zabili 3 mężczyzn i 2 kobiety. Przez te nooby straciłam 13 lvl i mało brakowało a straciła bym scale armora. Na obecną chwilę pk i orki są zabici ale zapewne powrócą i będą się dalej znęcać nad nami :( ;(

Oj biedactwo. Napewno to by była wielka strata jak byś straciła tego scail armora :baby:

Ciara lae 30-09-2005 14:03

Dodatek do mojego postu

Ten scale armor był na sell i przez przypadek wziełam go do worka i wyszłam. Na szczęście te nooby go nie zabrały ;)

Gold'Ciaper 30-09-2005 14:40

Cytuj:

Ten scale armor był na sell i przez przypadek wziełam go do worka i wyszłam. Na szczęście te nooby go nie zabrały ;)

Jesteś urodzona pod gwaizdami ze ci niewypadlo to scale armor... wez taki armor to z 100k warte gratuluje.. a moge się dowiedzieć skąd masz to cacko?:D

Ps. No noobs plz in forum tibia.pl xD

Garbaty John 30-09-2005 14:45

Scalea armor to pewne z aninhilatora wylauje co nie kurcye zazdroszcze ci takiego itemka ja biegam w chain amrorze :baby: UP kez loggera nie ma ale zeby takim gownem zasmiecac internet...

Dolor 30-09-2005 14:48

Prosze modków o usunięcie noobowatego tematu który psuje chumor

Rambo Bambo 30-09-2005 15:11

Kolejny noob -.- I po co pisać takie tematy? Kogo obchodzi strata scale armora... No zrozumiem żeby rare (typu warlord sword przypadkowo znaleziony dzięki bugowi pare lat temu), ale takie małe gów... Szajs? :P

Walekifa 30-09-2005 22:35

Cytuj:

Niedziwie sie że go nie zabrali...

L3viatan 01-10-2005 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dolor
Prosze modków o usunięcie noobowatego tematu który psuje chumor

Mi raczej zamiast zepsuc rozbawil
Jak to pisalo na newsach "Zadnych rzeczy typu UKRADLI MI SCALE ARMOR TEN !%@#%%!!!!"

vaviec 01-10-2005 13:21

Cytuj:

Kiedyszrozumiesz , ze gdyby nie bylo pk,wojen,nie bylo by tibi..bo i po co grac jak sie nic nie dzieje?

Pk sa to ludzie ktorzy znaja sie na tej grze..i znalezli w niej wlasciwy cel.

Ciara lae 01-10-2005 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez L3viatan
Mi raczej zamiast zepsuc rozbawil
Jak to pisalo na newsach "Zadnych rzeczy typu UKRADLI MI SCALE ARMOR TEN !%@#%%!!!!"

Czy ty nie zauwarzyłeś że to był tylko dodatek przecierz post był na inny temat :baby:

Ciara lae 01-10-2005 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec
Kiedyszrozumiesz , ze gdyby nie bylo pk,wojen,nie bylo by tibi..bo i po co grac jak sie nic nie dzieje?

Głupi jestes przeciez przez pk ludzie wiele stracili!!!! X(

Ciara lae 01-10-2005 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez vaviec

Głupi jestes nie wiesz że ludzie wiele stracili przez pk?! X(

Lider Pandoriansów 01-10-2005 16:14

Ojojojoj!

Kolejny noobowaty temat!
Nawet nie napisane w jakim to mieście było to "obłężenie". To, że pare PK sobie troche pozabijało to żadne wydarzenie. Takie coś można często spotkać.
Nawet jakby ci ten twój kochany scale armor wypadł to by nie było żadnej straty. Takie gówno to ja wywalam żeby mi miejsca nie zawalało.

Tarny 01-10-2005 16:23

Cytuj:

Przez te nooby straciłam 13 lvl i mało brakowało a straciła bym scale armora.

Niezwykła strata... ;) Skoro boisz się straty hmm.. swojego scale armor to jestem ciekaw co zrobisz, kiedy na wyższym lvl stracisz np. blue robe..

Cytuj:

PK - Player killer. Zabijając tych, którzy wg Ciebie są pk, sama stajesz się pk. :)

Cytuj:

Głupi jestes nie wiesz że ludzie wiele stracili przez pk?!

W takim przypadku radziłbym przejść na serwer NON-PVP, jeśli ktoś chce uniknąć "przykrych" spotkań z pk.

>>Turizel.

Hellraider 01-10-2005 16:54

Cytuj:

Głupi jestes przeciez przez pk ludzie wiele stracili!!!! X(

Podrecznikowy przyklad czlowieka, pod jakiego robiona jest tibia. (skull system, bany, any-luring). No po prostu smiechu warte! Wielka szkoda, ze ci nie wypadl ten *** scale armor moze byc przestala grac w tibie i byloby o jednego noobka mniej X(

Sie mapes 01-10-2005 17:28

Pkerzyu sa czescia gry, koniec tematu

vaviec 01-10-2005 17:37

Cytuj:

Głupi jestes nie wiesz że ludzie wiele stracili przez pk?! X(

A ile inni zyskali xD(bohy,b robe,f axe,k legi,p ammy,pare drag shield,kilka fsow)

ofiara: plx no kill me
ofiara: i pay
Vaviec: exevo mort hur
ofiara: exura vita]
Vaviec: exevo mort hur
you are dead xD

n

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41.