![]() |
Oblężenie
Dzisiaj o godzinie 9:20 na serwerze pandoria zaczęło się oblężenie depotu troje pk z dwoma orkami bersekerami zabijało wszystkich któży tylko wychylili się z depotu. Ci zbuje bez żadnych skrupułów nie dawali Tibijczykom normalnie żyć, zabili 3 mężczyzn i 2 kobiety. Przez te nooby straciłam 13 lvl i mało brakowało a straciła bym scale armora. Na obecną chwilę pk i orki są zabici ale zapewne powrócą i będą się dalej znęcać nad nami :( ;(
Zabijajmy pk! Niech ginie każdy z nich!!!! |
Omg
OMG
Dobrze ze nie straciles tego scale armora!! |
ale miales fuksa!! gratz szczescia!! nie wypadl ci scale armor!!
-.- |
Cytuj:
Oj biedactwo. Napewno to by była wielka strata jak byś straciła tego scail armora :baby: |
Dodatek do mojego postu
Ten scale armor był na sell i przez przypadek wziełam go do worka i wyszłam. Na szczęście te nooby go nie zabrały ;)
|
Cytuj:
Ps. No noobs plz in forum tibia.pl xD |
Scalea armor to pewne z aninhilatora wylauje co nie kurcye zazdroszcze ci takiego itemka ja biegam w chain amrorze :baby: UP kez loggera nie ma ale zeby takim gownem zasmiecac internet...
|
Prosze modków o usunięcie noobowatego tematu który psuje chumor
|
Kolejny noob -.- I po co pisać takie tematy? Kogo obchodzi strata scale armora... No zrozumiem żeby rare (typu warlord sword przypadkowo znaleziony dzięki bugowi pare lat temu), ale takie małe gów... Szajs? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to pisalo na newsach "Zadnych rzeczy typu UKRADLI MI SCALE ARMOR TEN !%@#%%!!!!" |
Cytuj:
Pk sa to ludzie ktorzy znaja sie na tej grze..i znalezli w niej wlasciwy cel. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ojojojoj!
Kolejny noobowaty temat! Nawet nie napisane w jakim to mieście było to "obłężenie". To, że pare PK sobie troche pozabijało to żadne wydarzenie. Takie coś można często spotkać. Nawet jakby ci ten twój kochany scale armor wypadł to by nie było żadnej straty. Takie gówno to ja wywalam żeby mi miejsca nie zawalało. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
>>Turizel. |
Cytuj:
|
Pkerzyu sa czescia gry, koniec tematu
|
Cytuj:
ofiara: plx no kill me ofiara: i pay Vaviec: exevo mort hur ofiara: exura vita] Vaviec: exevo mort hur you are dead xD n |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:41. |