![]() |
Pacc
Więc postanowilam kupić PACCa i mam pytanko...
I chce wysłać pocztą, dokładnie do koperty kase i numer referencyjny a znajduje się on tu? -----> *** PLEASE INCLUDE YOUR REFERENCE NUMBER : (numer :P ) *** Please send the amount due (USD 21.99) in cash to the following address: share-it! element 5 AG Vogelsanger Str. 78 D-50823 Cologne Germany Your product will be shipped as soon as your payment arrives. CZy to to? I czy pod ten adres mam wysłać kase i numer? |
Pod ten adres masz kase wysłac a ten numer referencyjny najlepiej napisz na jakiejś karteczce i owiń ją pieniądze i całość włóż do koperty. I najlepiej wyślij poleconym z priorytetem.
|
poczta? nie ja do nich zaufania nie mam nie lepiej z banku PKO ? koszt 30zl wychodzi czyli 110 razem ale wole bankiem niz poczta :)
|
eoL: nie, nie 30zł, ale 30zł + 10usd, a to już dosyć drogo wychodzi, bo prawie 150zł
|
hehe 150 zl to juz prawie pacc na 6 miechow :>
chociarz lepiej zaplacic wieciej , niz niemiec pewnosci ze do Panow z Teamu Cip , nic niedotarlo =) bo bank jest 100 % formo , a poczta nie ( czesto sie zdazaly rozne rzeczy z poczto ) sry za bledy ale jestem na kacu ;) :P edit : jak masz dobro postac, to mozesz za gp kupowac itp a pacc sam sie znajdzie :) moj kumpel na 41 dostal pacca za bohy+c-armor ( danubia ) na 3 miechy ;] |
Hm....okaże się, wysłałam pocztą kase i numer. Ale to i tak 'po kryjomu' starsi by na coś takiego nie pozwolili. Więc trzeba było działać :P Hehe chytra jestem, nie? :D lol
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:42. |