![]() |
Filmy od Zagłady
|
Musimy te Dl powtozyc :-)
I czekam na wiecej filmików i GRATZ loota :D |
Moze ktos mi pomoze bop nie wiem co sie dzieje.
nie moge sciagnac zadnego filmu .rec bo przy 99% wyskakuje mi "nie mozna skopiowac plik: system windows nie moze znalesc pliku. element mogl zostac usuniety lub przeniesiony.nacisnij klawisz F5 aby odsiwezyc widok folderu." ktos wie o co chodzi??? prosze o pomoc |
ehh, zaglada, czy ty korzystasz z tibi gg? mam glupie wrazenie ze tak. Jesli korzystasz, to mala prosba, wylaczaj ja przy nagrywaniu filmikow, poniewaz moze ty widzisz wtedy wszystko, ale ja ogladajac widze glownie ciemnosc... albo bys chociaz od czasu do czasu utevo lux rzucil.
@Litawor a nie wpadles przypadkiem na to ze ja nie mam tego na dysku? i ze nie bede sciagal i narazal sie na zainstalowanie keylogga dla ogladania filmu |
Wbrew pozorom nie używam TibiaGG :)
|
Zresztą Tibia GG działa nawet przy oglądaniu filmów i jest wtedy na 100% bezpieczna, więc można ją uruchomić.
|
ee nie oglodalem jeszcze tych filmow ale nie wiem po co robic filmy z pohu... na pohu jest zawsze dupnie :// a filmy to juz wogule
|
Cytuj:
|
gratz 31lv :D (dla tego z poha)
wlasnie sobie uswiadomilem jak gralem 1postacia to sobie spacerowalem to bylem 1 minute od tego miejsca drogi dl : eee ladny hunt:D zarabiscie wiedziec ze obok jest taki domek kolo ktorego ciagle stalem przeszedl bym 5korokowi bym byl juz dead:P (ta postac miala 19lv)ni no mi to sie podoba aha i jeszcze 1: 20:15 Bulasowa-Druid: moj kumpel raz zrobil 100 k w 2 godziny gdzie jest cyklopolis i na jakich lv warto tam chodzic bo robic 100k przez tyle to mi pasi :P jak zrobie 100lv to tam chyba dopiero pojde:D |
Gratzzzz ;) Super filmiki ;) Więcej takich plx
|
Dobre filmiki i dobry loocik gratz :D :]
|
Dla niekumatych ta minka co dal w ostatnim poscie zaglada jest linkiem do filmu ;)
|
Obejrzałem film z huntem na DL'e i naprawdę nieźle, 2 bełty potem ci zostały. Wszystko very good. Bardzo mi sie to podobało, że pokazywałeś lvl'e ludzi i lookałeś na przedmioty. Loot nie najlepszy, ale mógłby być gorszy. Gratuluje!
EDIT: Teraz obejrzałem film z PoH'a. Też fajne. Miałem beke jak walczyłeś o warrior helma, a potem ten n00b ci grozil. I co miałeś bana, bo podobno jego kumpel to GM XD lol :D :)) :D :)) |
Obejrzalem filmik z Poh'a,moim zdaniem to zwykly film... lecz jest w nim to cos......... co pokazuje dlaczego tak szybko expisz xDD hehe spoko film :] moze niedlugo nakrecisz jak gildia wybierze sie na necro :> i ma mnadzieje ze sie zmieszcze w squadzie, Pozdro 8o
|
Nie zle ale widzialem lepsze 8) mimo wszystko gratz
|
Wtf? Co za natretny mod kasuje mi posty z filmami :O
Klinkij! 8o Dziś znowu ide na te nudne Dle, może wkońcu dsm wypadnie ;D. |
Fajne filmik ten z dargon lordami tylko bo na pohu jest nudny :]
|
|
hmm ten filmik z Hero to oglądajcie z max prędkością wiecej tam zekania i nudy niż samej walki :P poznajcie całą prawdę o takich huntach :PPP
Cytuj:
|
Fajne filmiki ale widać, że towarzystwo niezbyt dobrane .. dzisiaj sobie czytałem forum secury i powstał nowy dział dzisiaj (16.05) The Blacklist of Secura i już są dwa posty na Bulasowa-Druid <-- nie wiem nie znam go, ale z tego wynika, że to zwykły lurer i złodziej. Może nie w tym dziale co trzeba pisze, ale mnie denerwują tacy ludzie bo to plaga secury .. i powinno się ich wybić.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04. |