![]() |
Pk Danubia ;> >>WYPAS!!<<
Oto film z pekowania na danubi
:P Ekipa : Mlody From Lublin (1 frag) Miszcz Magi (3 frags) Arcey Fithty (4 frags) Szczwany lys (2 frags) (Każdy nabil rs xD) Link ;] @Deamon Master http://rapidshare.de/files/5722928/TibiCam*****.html |
Hyh nice moovie .. :)
|
Help xD
Jakim programem mogę to odtworzyc?
Plx dajcie linka bo bardzo chce obejzec ten filmik ;D (Niejestem noobem ,lecz niewiem jak to zrobic >róznica?<) xD |
Cytuj:
Instrukcja... sciagsz film wtykasz w folder relase uruchamiasz tibicam klikasz na activate potem na play wlaczasz klienta tibii miejsca na passy zostawiasz puste. Pojawi sie lista filmikow... Ps. Czytaj przyklejone tematy XD |
hehe
NIce filmik :evul: :evul: :evul: tylko ze nie kazdy nabil rsa :P:P
Gz pkeowanka :cup: |
Koncowka rar?? Moge temu zaufac????:> Nie chce mi sie znów avasta wlanczac bo mi komp przy nim cholernie zwiesza :P 8o
|
Keyloger plx -.- Perfect keyloger ja radze nie scigac bo potem tego nie usuniesz z kompa i Bendziesz shakowany :D
|
Cytuj:
PS: good PK :) |
hehe, fajny i smieszny filmik :D
|
***ac Cie W Dupe Ty *******ona Malpo...ty *******ony King Kongu ****a Pobaw Sie Siusiakiem ****a A Nie ****a Otworzylem Ten Plik I Wyskoczylo Mi Ze Wszytkich Anty Virusow Powiadomienie O Tri|ojanie I Perfect Keylogerze...******* Mame!
|
No nawet nie zle...
1. Gratulacje, chociaz zbyt dobrego lootu nie bylo... :(
ale fajna zabawa. Wiem ze ja naprzyklad w 1 dzien z rooka wychodze (choc go nie lubie) to po co rs na tym lvlu? teraz ta postaca nie masz zycia no ale fajnie sie bawilem dlatego GZ filmiku ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:57. |