![]() |
jak nie mam tibii......
to przynajmniej chodzcie zagramy w rpg przez gg albo na forum. Nie mam co z soba zrobic.Zero odzewu na kanale Real :) wiec pisze tu..........................ale jestem zdenerwowany........................tylko na siebie jednak..........................
|
przejdz sie na www.valkiria.net
tam predzej chyba znajdziesz chetnych do grania |
Juz sie z wami pozegnalem a tu nieeeeeeeeee.......niemam na to ochoty. Jakos lubie to forum.....Moze i mnie ktos posadza o nabijanie postow ale teraz mi to zwisa...po prostu
|
Spoko szkoda ze konczysz gre ale jak cos to doloncz do mnie na isarze. czekam !!!!!!! lol
|
Ja gdybym miał skończyc z Tibią to skonczyłbym pisać też na forum, dlatego, że zabardzo bolałoby mnie wspominać "te czasy" na tibii.. :O
ale wiem jedno... Tbia - gra, która tylko zżera czas, ale jesteśmy od niej uzależnieni..... powiedzcie.. co dam nam tibia w przyszłości? Nic!!! |
Jak to co? Jak dzieciaki beda graly w Tibia XII: Return of Yogi the Wizard, ty bedziesz mogl powiedziec: "Heh, jedynka to miala klimat!"
|
O ile mi wiadomo, to jedynki nikt z forumowiczów nie widział. Ja pamiętam późne czasy wersji 6, a 95% (albo i więcej) zna tylko wersję 7.
|
Ojejku... chodzi mi o to, ze to w co teraz gramy nazywa sie Tibia, a za jakis czas pojawic sie moze Tibia II: Smoczyca strikes Back czy cos takiego. A potem kolejne czesci ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |