![]() |
z jakich miast sie logujecie do tibii?
piszcie miejscowosci z ktorych stukacie.
ja Lodz i Kalisz |
Andrychów.
|
Omg. Ciekawy temat :D. Ja jestem z cudownego i przepięknego Szczecina :).
P.S. Zapraszam na http://www.szn.pl/ i do odwiedzenia stolicy województwa zachodniopomorskiego ;). |
A mi to wygląda na klasyczny temat do nabijania postów 8o Zresztą większość użytkowników forum ma miejscówkę wpisaną pod nickiem wiec mozesz zobaczyć :))
W temacie "Czy w Wałbrzychu grają w Tibię?" ktoś napisał mądrego posta -> "Można być tak pytać o każde miasto". Jak widać nie trzeba było długo czekać, tylko czemu ma to służyć ? :rolleyes: |
A ja z Suwałk pochodze :P takie miasto dość duże na północnym-wschodzie Polski przy granicy jakby ktoś nie wiedział. 8)
|
Wrocław. A to kolejny niepotrzebny temat :P
|
Ja jestem ze Szczecina. Róbcie więcej takich temetów. Postów nigdy za wiele.
|
Cytuj:
zreszta wisi mi ile mam postow na koncie, nie wiem po co sie tym tak podniecasz. a co do tego czemu ma to sluzyc: to chcialbym wiedziec czy ktos gra z tych miast co ja. |
Szczecinek \ Warszawa
|
Cytuj:
@Użytkownicy forum tibia.pl -> Idźcie proszę zmierzyć swoje stopy. Jutro zakładam temat pt: "Jaki jest Wasz numer buta?" Dzięki temu dowiem się, kto jeszcze oprócz mnie nosi buty o rozmiarze 44 w numeracji EUR 8o Pozdrawiam |
|
Ja Szczecin, jak zresta widac w podpisie... 8)
|
Płock
|
Cytuj:
|
ja pochodzic z pięknego( ściema to takie zadupie )miasta konin które lezy w wojewodztwie wlkp. dziekuje
|
ja mieszkam w strasznym mieście Radom:D
BTW:Jak ktoś z Radomia to niech zagada na PW |
ja ze stalowej woli a na moim osiedlu gra z dziesiec osob
|
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
LOL y f ogle... Wszyscy pisza, że temat do nabijania postów a jednka piszą :D Ja też napisze, zanim dobo zamknie :D A wieć jestem z Bielska-Białej ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:00. |