Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Dwarfen armor i cos o leżącym orku (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52029)

Evil Maul 01-10-2005 12:26

Dwarfen armor i cos o leżącym orku

Mam pytanie ostatnio przechodzac sie po Edron natknolem sie ze w pewnym domu jest dwarfen armor . Podobno quest na niego jest w kopalni z gs ale zanalazlem tam tlyko drzwi . Jeden kolega mi mowil ze trzeba cos wiedziec o leżacych orkach . Wiec jezeli macie jakies wzkazówki na temat teego arm prosze pisac tutaj . Jezeli byl taki temat to sorry .

NinJa 01-10-2005 13:15

Wiem że quest na ten armor jest i to nawet dość prosty. Jest tylko jedna przeszkoda ponieważ trzeba zdobyć jakiś Backpack coś w stylu OLD backpack albo coś takiego.

Matiq 01-10-2005 15:07

Quest Spo0oling ;x

Zimahe 01-10-2005 15:47

hehe :) jest nawet filmik jak koles robi tego questa =] powiem tylko tyle ze po drodze do zabicia jest kilka GSow a jezeli chcecie znac reszte to poszukajcie na forum ;]
Ps. wiecej mowic nie bede bo jeszcze oskarza mnie o quest spooling :P :P :P

PharadoX 01-10-2005 16:00

Już był taki temat dotyczący tego samego. Wiem oco chodzi w tym quescie etc. I ten bp nienazywa się OLD. Inaczej , ale niemoge zdradzić bo QS.
Niepiszcie do mnie na PW ani w tibi bo i tak nic niepowiem.

Hunter :-) 02-10-2005 17:46

1 to jest quest spoiling 2 dwarfeny wypadaja z Dwarfen Solider 3 to wszystko masz napisane w linku tarcze :)

Heliwurab 02-10-2005 17:55

1. To jest QS
2. Cip Soft już to chyba poprawił, nazywa się Dwarven armor!
3. To chyba nie przy GS-ach... gdzieś w nowym miejscu, jak mniemam.
4. Close topic plx ? :o

Evil Maul 03-10-2005 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hunter :-)
1 to jest quest spoiling 2 dwarfeny wypadaja z Dwarfen Solider 3 to wszystko masz napisane w linku tarcze :)

Dwarven armor wypada z soldka ?? No nie gadaj w takim razie nie zakładałbym tego tematu !! Chyba ci z dwarven shieldem pomieszało ! To nie jest qs gdyż teamt zostałby skasowany nigdzie nie pisalem ze chce opis questu tylko wskazówki !!! A to sie rózni !!! X(

Bolec 04-10-2005 22:51

Ludzie jak nie macie nic cikawego do powedzenia to nie pisac az sie plakac chce jak ja to widze co wy piszecie noobow to nie trzeba daleko szukac
A mowia za BR czy SWe to nooby my niedlugo bedziemy pierwsi ;(

Sorry za orty czy litery przestawione:)

MuChaCz 06-10-2005 21:07

To jest Qs, ale chcem ci powiedziec, że to nie jest w jaskini z gs-em na edronie, tylko w znanym ci na bank "STARYM" miejscu w Tibii. Dziex. :)

Cziki 12-10-2005 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MuChaCz
To jest Qs, ale chcem ci powiedziec, że to nie jest w jaskini z gs-em na edronie, tylko w znanym ci na bank "STARYM" miejscu w Tibii. Dziex. :)

nie pisze sie "chcem" tylko chce i nie mowi sie na edronie tylko na edron ...
@topic
mi sie zdaje ze to bedzie gdzies w kopalniach przeczesz je moze cos znajdziesz ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21.