![]() |
Dwarfen armor i cos o leżącym orku
Mam pytanie ostatnio przechodzac sie po Edron natknolem sie ze w pewnym domu jest dwarfen armor . Podobno quest na niego jest w kopalni z gs ale zanalazlem tam tlyko drzwi . Jeden kolega mi mowil ze trzeba cos wiedziec o leżacych orkach . Wiec jezeli macie jakies wzkazówki na temat teego arm prosze pisac tutaj . Jezeli byl taki temat to sorry .
|
Wiem że quest na ten armor jest i to nawet dość prosty. Jest tylko jedna przeszkoda ponieważ trzeba zdobyć jakiś Backpack coś w stylu OLD backpack albo coś takiego.
|
Quest Spo0oling ;x
|
hehe :) jest nawet filmik jak koles robi tego questa =] powiem tylko tyle ze po drodze do zabicia jest kilka GSow a jezeli chcecie znac reszte to poszukajcie na forum ;]
Ps. wiecej mowic nie bede bo jeszcze oskarza mnie o quest spooling :P :P :P |
Już był taki temat dotyczący tego samego. Wiem oco chodzi w tym quescie etc. I ten bp nienazywa się OLD. Inaczej , ale niemoge zdradzić bo QS.
Niepiszcie do mnie na PW ani w tibi bo i tak nic niepowiem. |
1 to jest quest spoiling 2 dwarfeny wypadaja z Dwarfen Solider 3 to wszystko masz napisane w linku tarcze :)
|
1. To jest QS
2. Cip Soft już to chyba poprawił, nazywa się Dwarven armor! 3. To chyba nie przy GS-ach... gdzieś w nowym miejscu, jak mniemam. 4. Close topic plx ? :o |
Cytuj:
Dwarven armor wypada z soldka ?? No nie gadaj w takim razie nie zakładałbym tego tematu !! Chyba ci z dwarven shieldem pomieszało ! To nie jest qs gdyż teamt zostałby skasowany nigdzie nie pisalem ze chce opis questu tylko wskazówki !!! A to sie rózni !!! X( |
Ludzie jak nie macie nic cikawego do powedzenia to nie pisac az sie plakac chce jak ja to widze co wy piszecie noobow to nie trzeba daleko szukac
A mowia za BR czy SWe to nooby my niedlugo bedziemy pierwsi ;( Sorry za orty czy litery przestawione:) |
To jest Qs, ale chcem ci powiedziec, że to nie jest w jaskini z gs-em na edronie, tylko w znanym ci na bank "STARYM" miejscu w Tibii. Dziex. :)
|
Cytuj:
@topic mi sie zdaje ze to bedzie gdzies w kopalniach przeczesz je moze cos znajdziesz ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |