![]() |
Fajne expo dla sorców i druidów:P
:] Chcial bym wam pokazac pare ss'ów z mojej wyprawy na ds'y. jest to fjane expo dla wszytkich którzy mają nie widzialnoś i stealh ringa :P. Jest tu duzy resp dsów po drodze jest fire devil , z gohuli i 2 slimy. Nie powiem wam gdzie to jest sami sie domyslcie :))
*Screen1 *Screen2 *Screen3 *Screen4 *Screen5 *Screen6 *Screen7 *Screen8 *Screen9 *Screen10 *Screen11 :P :P :baby: |
Bardzo fajne ss gratuluje. To jest ghostland?
|
Eeee...pierwsza osoba i juz zgadała tak to jest gohstland 8) .
|
transwer przekroczony...
Zmień serwer, bo interia za dobra nie jest |
Ss'y sa wypas :] .
Ja tez bym juz chaial miec niewidzialnosc OMG 5 dsów na raz jaki szybki exp :P :P |
Cytuj:
|
Transfer przekroczony... wiem gdzie to jest bo tam bylem i sam tam nieraz expie ale ostatnio przerzucilem sie na dragi bo znalazlem blokera :D
|
nono
Ssy nawet fajne ale dałeś ich za dużo z tego pokoiku z jednym dsem. Jeżeli chodzi o server na zdjęcia poledam members.lycos.co.uk Jest nawet temacik założony przezemnie jak tam wkładać pliki i jak założyc sobie ftp :)
Temat się nazywa chyba "Moje ftp" czy jakos tak :) Wklejaj więcej ssów bo zapowiadają się ciekawie ^^ |
Tylko zobaczylem pierwszego ss i juz wiedzialem ze to jest ghostland sam tam kiedys bylem i o malo nie zginolem ;( no ale SS sa fajne gratz ;)
|
Ja radze na lycosie...pol godziny nauka obslugi, ale za to wszystko szybko idzie i nie ma "transfer przekroczony"
|
Limit przekroczony, ale miejsce znam... sam tam expilem - ladnie sie poluje, ale runki za szybko paruja :)
|
Nic mi nie działa :( abuuu może później
|
Nawet fajne tylko strasznie długo sięłądują...:(
|
eh a ta dziura gdzie jest tych pare ds to to samo miejsce gdzie jest ten 1?? czy to jest gdzie indziej na ghost land??
|
To samo miejsce, tylko pietro nizej (jest zejscie).
|
Niestety niewidze tych SS :( pisze ze bledny url.
A tak przy okazji :)) z czym lepiej chodzic na ds z explosion czy z HMM'ami ?( P.S. Czemu ja nie widze tych ss X( kazdy inny widzi a mi sie pojawia bledny url ;( EDIT: juz wszystko dobrze :)) |
Szybciej z explo sie uwiniesz, oszczedniej i moim zdaniem lepiej z HMM.
|
fajne zdjatka
szkoda ze nie moge byc niewidzialnym knightem :( |
Cytuj:
|
e no to niezle taki ring dla knight(fajnie wiedziec ze taki jest:) )
byc niewidzialnym knightem i na kozaku do nich ale dobrze:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:35. |