![]() |
Palladyn
Jestem posiadaczem pala o skilach 40 32 do ilu mam trenic zeby na 25 lewelu mógl luzikowo na guardach siedziec?
|
zeby moc luzikowo na guardach siedziec, to proponuje mocny tylek i duzo wazeliny.
|
"Luzikowo na guardach?"
Po 1st - Zależy na jakiej kopalni Po 2nd - Zależy czy chcesz expic z Boltami/Arrowami Ale ja swoim pallem z distem 62 dawałem sobie rade na "maze" - czytaj piąta kopalnia od północy. |
Cytuj:
|
podalbys lev. Jesli kolo 11, to expiac na cycach kolo 25 levela bedziesz miec wystarczajace skille na guardy ( bez treningu ) czyli ok. 60-62, na wieksze respy w jaskiniach mozna doskillowac do ok 65-67 dista.
@Sozemego: lepsze to niz siedziec na fire elementalach ;p |
ludzie nie chce mi sie szukac a nie gralem z rok
co te CiPy zrobily z palkiem co sie dzieje z tymi spirami nie da sie grad do chol....ery!!!!!!!!!!!!! |
Ja chodzilem juz na guadry na ok 12-13 lvl ze skillami 45/42 i jakos przezylem :p
|
odp.
80 dista ,2 bp gfb ,bp hmm i bardzo fajnie się expi ;)
|
Posłuchaj...Z 25 levelem to ja chodziłem na ancient scaraby pallem :) bo miałem skille 70/70 :] na guardach siedzisz ze skillami 45/45 kusza lub łuk w ręku ;) PROSTE !!! B)
|
na ancientach z przerwami na demony...
n/c |
BUAHAHHAAH CHODZIŁEM NA ANCIENTY BUAHAHA nie zrobiłeś jeszcze kupy??? ahahahahaha
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:18. |