![]() |
Anhilator Elysia :)
Nasza ekipa z elysii (Nimrai,Bax Sho,Jape Darklight,Elivines) wybrała się na anhilatora :),ja go nie wykonuje :P ale widać czy dedli czy nie :) (aha moje pierwsze 3 demony pff xd) Miłego oglądania. :)
http://rapidshare.de/files/5757569/Anhi.rec.html |
Film jest tak spieprzony jak ty. bardzo duzo widzialem,wiem tylko ze jestem glupi
|
Cytuj:
Wez się zamknij noobie, może dla niektórych jest ważne czy wykonali czy nie, a tak apropo to ty jeszce chyba nigdy nie byles na demonach z tym swoim 41 lvlkiem i jak masz się tak wypowiadać to się zamknij :) (wiem, że film nie zbyt fajny, ale może nie komentujcie tego w taki sposób jak to zrobił noob Fasolka) |
zaraz zobaczymy jakie bedziesz miec,,pozytywne" komentarze...
|
Cytuj:
|
Strata czasu na oglądanie nic nie widac, ale GZ za pierwsze zabite demony dla autora filmu :D
|
Weźcie to skasujcie jakiś noobas kupił sobie 50 lvl i mu wróbel zdrętwiał. Idź z tym szajsem bo ci kopa zasune!!
|
EHM nic niewidac ale gz pierwszych demonow :D
pozdro!!! xddd
|
Debilu -.-
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nienarzekam.Filmik dość dobry,moja ocena to 6/10.Dawaj dalej a będzie lepiej. ;)
|
Ehh na szczęście niektórzy znależli się, którzy pozytywnie ocenili film,a niektórzy to już nie mówie-.- W TEMACIE MÓWIŁEM, ŻE NIE JA WYKONUJE ANHI??Więc mogliście wogóle nie oglądać, a wy obejrzeliście(albo i nie) i specjalnie mi dosraliście..... X( Następnym razem nie musicie komentować, jak macie tak to robic (do niektórych to mówiexd) Pozdro B)
|
Luuuuudzie jestescie DENNI !!!
klocic sie o byle co ?? wyzywac ludzi o byle co ?? cale forum jest chore dlatego wole forum na tibia.org.pl JESTESCIE ZALOSNI |
<ziemia> co to miało byc? mahhuauauauha film jest do dupy
|
Cytuj:
Film jest nawet spoko |
Nie podoba mi sie ten filmik...
Stracilem sporo czasu na niego ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:28. |