![]() |
KONIEC Z TIBIA!!!
Witam!
Ostatni zachcialo mi sie przeniesc z ab do carlin. noi wyslalem parcela tam. poszla moja aksa i nawet dobry eq. Przed wysalniem jeszce sprawdzalem kilka razy czy dobrz adres sprawdzalem. no i wyslalem! dochodze do carlin patzre do depo a tam... pustka! paczka nie doszla! a starcilem tyle kasy i eq jak na moj lvl ze chyb akoncze z Tibia. Nie wiem nawet jak to odzyskac. P.S. pytanie od mojego kumpla, jak mzona sie z krolem skontaktowac? jaki on ma nick czy jak? bo do Thias to troche nie za bardzo mu isc!!! paxx |
1. Sprawdź czy nie doszło to do innego miasta. Jeśli jesteś pewien w 100%, że dobrze zaadresowałeś użyj CTRL+R i powiadom o tym problemie CIPów.
2. Król to NPC (None player Character - postać, którą nikt nie gra - taki jakby postać-komputer;)). Z nim nie da się normalnie jak z innymi skontaktować. Musisz do niego pójść i z nim pogadać. |
Ja bym nie pisal
Ja bym polatal po wszystkich miastach Jak bys nie znalazl w zadnym miescie to sprawdz czy nie wyslales przez przypadek do ab jak tak to ... brak mi slow |
niemozliwe jest wyslanie paczki z bledem :) bo wpadac powinna na skrzynke ;p
|
Kurde, przelecialem sie po wszyskich miastachjakie byly dostepne dla facc patzrylem w kazdym depo i nic, pustka! czyli 20K poszlo sie walic! taka mnie nerwica zlapala. i jeszce tammailem sprzecik zaktory bymdostal tez kilka K!!!! buuu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:08. |