![]() |
Halllbb
LUDZIE!!..
Mam windows 2000 a chcialbym zrobic filmik wmv.. Moglibyscie mi dac link do jakiegos programu umozliwiajacego zrobienie go na moim winodwsie+instrukcja obslugi :P NIE PISAC DENNYCH POSTÓW TYPU: nabijacz plx? czy cos takiego..i tak nie udzielam sie na tym forum |
1.Ściągnij TibiaCam (najlepiej z tibia.org.pl) i zainstaluj
2.Odpal Tibie, potem Tibia.Cam 3. Activate, Record 4.Browse --> Nazwa twojego filmu 5.Zaloguj sie do Tibii i możesz kręcić film ;) |
Skoro się nie udzielasz to w takim razie czemu prosisz o pomoc? Poproś tam gdzie się udzielasz. ALe w ostateczności możesz poszukać tutaj
|
Cytuj:
ten kolo chyba chcial zeby ktos mu powiedzial jak zrobic ****** a nie *.rec |
Cytuj:
Pfff ale zes poradzil czytanie ze zrozumieniem nie boli. @Karwa Ja robilem w videomach znaczy zamienialem rec w wmv a potem ten wmv co masz przerabialem w windows movie maker znaczy sie dodawalem muzyke oraz wszelkie napisy. Hail Piła ;-) |
@UP
Hail.. ale qrde daj mi link do programu. napisz all po koleji.. |
buahah n/c po co sie podajesz za karwe skoro on ma konto - Karwa
pozatym przyklejony temat nie boli |
Moze to jest inny owner Karwy ;> albo ktos kto zna go z rl nigdy nic nie wiadomo.
Wystarczy na www.google.pl wpisac videomach i beda linki ja tak zrobilem. Pozdro |
wejdz na strone micro$hitu
www.microsoft.com wpisz 'windows movie maker' windows 2000 i beda linki do sciagniecia progamu ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:32. |