![]() |
Mieszkanie
Co ile placi sie czynsz?
oraz czy wygrywajac aukcje mieszkanko ma sie do czasu az sie samemu zrezygnije, czy moze jest jakis termin po ktorym automatycznie jest ono ponownie wystawiane na licytacje? |
Placi sie co tydzien podczas save serva (pieniadze automatycznie pobierane z depo)
Jak nie masz pieniedzy w depo, aby zaplacic, to dom trafia na licytacje i przez miesiac nie mozesz kupowac domkow. |
Dom
Ile kosztuje domek??? ?(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
taaaa
Tylko ja szukam domku albo mieszkanka, ktore moglbym wynajac, bo nie mam pacca od jakiegos uczciwego czlowieka...Jestem na Ruberze MSG ME WITH OFFER!!!! ;(
|
ja pomoge ;p www.tibia.com Community i Houses wybierasz miasto, swiat i czy ma byc dom czy gh
Przy braku pacca domku nie kupisz najwyzej dostaniesz Invite ale tak o to ci nikt nie da tylko jakis ziom ktory cie zna |
Zależy ile domek kosztuje od świata,wielkości, np . na antice shadow cave koło trolli w ab kosztuje 100k ;/ a czynsz też zalezy od wielkości domku
|
Napewno nie placi sie co tydzien, to by sie wogule nie oplacalo domkow kupowac:P
|
płąci się co miesiąc z tego co ja wiem szkoda że bez paac neimożna mieć tak legalnie domku;()
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |