![]() |
Black Widows on Arcania~
Witam ! xD Moja gildia Black Widows znana z Aldory i Arcania a obecnie na Beryli postanowiła sobie popekować. Niestety zostaliśmy zaatakowani :D Oto jak kończą Ci co się rzucają ! Loot dobry =]
http://rapidshare.de/files/5785879/o...niaxd.rec.html |
Takie sobie, wsumie 1 frag.
No ale gz Bohów. ps. System of a Down forever -.- |
16:29 Dashika: ohh
16:29 Dashika: noobs 16:33 You see a dead human (Vol:10).You recognize Noam Prodigy. He was killed by Nendur. ;d najs movie :> |
Nudaaaaa
SOAD jest dla frajerow ktorzy niemaja wyrobionego gustu muzycznego :] Posluchaj sobie LIkin Park albo Ewy Sonnet ;/ Cannibal Corpse to jest dobry zespol w stylu SOAD tlyko dla ludzi z gustem a nie dla frajerow FANOW MTV I ZABY |
GZ skilli...a filmik średni.. :p
|
Po 1 dziekuje panu który był tak miły i zdradził loot =/ , po 2 Tony sam nie masz wyrobionego gustu muzycznego, czy ja ci kaze tego sluchac jak wolisz swoje disko polo to prosze bardzo.
|
Ja lubie disko polo = )
|
@offtopic Czy ktoś ma coś do mojego ulubionego rodzaju muzycznego?? ;)
@topic GZ boszków :D |
Mam wyrobiony zazuc sobie Cannibal Corpse
Soad jest tym samym rodzajem muzycznym tylko jest masakrycznie komercyjny i ciotowaty taki jak linkin park bo najwiecej jest tempych odbiorcow co nieida w 1 kierunku tylko lubia soad j.lo i peje ;] Najwiecej % fanow soad to glupie amerykanskie nastolatki kreowane na avril ;] ktorych niestety w polsce tez nam niebrakuej |
Cytuj:
|
I kur.wa mać bezemnie poszliście!?!?! No Friens Kur.wa!
|
Nie było cię Online ? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:52. |