![]() |
Dr. Omader - zmieniam name
To ja Dr. Omader zmienilem name na Szczelec Szypka Szczała.
Dajcie mi moda bo zapomnialem haslo na tamte konto. plss msg me fast! no n00b pls! /Edit by Dr. Omader Tak to prawda |
Ok juz ci daje haslo:haslo
|
@mods: Zostawcie ten temat dla potomności. Ewentualnie dla Droma. ;p
|
O BOZE !!! DROM !!!111oneoneonerazrazraz!!
Down: (moze powinno byc daun :D) Tak, tak.. |
Nie chce hasła tylko moda.
|
i tak niedostaniesz >.<
n00b plx? Thief plx? @Edit btw. Cytuj:
|
Ja chyba na tym forum zaraz nie wyrobie to ja myślałem że mój pies jest głupi ale się myliłem blahahahhaahhahahaah :D :D :D :D 8o
|
Malo z krzesla niespadlem jak to zobaczylem !!!!
|
Gratz Bana 4ever za podszywanie sie :S
|
jednego kołka mniej...
|
Kiedy myślę, że nie możne być większego kretyna na świecie, zawsze pojawia się ktoś kto wyprowadza mnie z błędu.
|
CO WY HCECIE OD NIEGO TO DR. OMADER NIE WIDZICIE?
TO ON DAĆ MU MODA O TAK ON JEST NAJLEPSHY Aha, i jak myślisz, że kogoś na to nabierzesz to gratulacje..-.- PeeS: "buenty" specjalnie;P |
Taki temat najlepiej zamknac, przykleic, wyczyscic i napisac jakie sa konsekwencje takiego kretynizmu.
|
Tu by się przydał cytat Einsteina, ale nvm~
@tnk (rozszyfrujcie skrót :)): dostał banana na IP? |
A to pocieszne.
|
Najlepiej zamknac temat i przykleic zeby ludzie mogli brechtac z takiego kretynizmu :D
|
LOL, ale można sie z was śmiać. Jak widze te texty w stylu "jak myslisz że kogoś nabrałeś to sie grubo mylisz" to nie wiem czy sie śmiać czy płakać. 8o Przecież to oczywiste że gościu z każdym następnym postem ma z was większą polewke ;-))
@Misieq Druid Proponować to Ty sobie możesz. |
eee... Wydawało mi się, że NSM dadzą jakąś fajną argumentację dlaczego dostał bana.
NSM - Nasi Szlachetni Moderatorzy |
lool brak mi slow :P to smieszne i przykre 8o taki kretynizm !!!! i to polak !!! ciekawe ile ma lat ze 8 :P 8o ale powinien wystatrtowac w konkursie na najwiekszych krentynow swiata :cup:
|
hahahaha ale nubas xD
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:17. |