![]() |
Del toro (Berylia) przyłapany na bocie
Oto siłą i potęga Del toro...boty...
http://rapidshare.de/files/5787997/k...o_bot.rec.html zobaczcie sami:D Edit: Mógłby mi ktoś podać nick gmów, tutorów i tych trzecich:P....żeby doszło do bana na postaci tego osobnika..-.- sprawiedliwości musi stać sie zadość Edit: czyli co, wszystko na marne...bo Gmów i tak to gówno obchodzi ,że ktoś idzie na łatwiznę??:| <JULO> to wg GMów co jest dowodem....sam użytkownik bota ma sie przyznać, że używa takowego?...:/ |
mhmmm...
Bota faktycznie ma Ale co z tego I tak nic nie bedzie mial z tego bo musi to ktos zglosic tutorowi/counselorowi(nei wiem czy dobrze napisalem) lub game masterowi |
Cytuj:
Kto widzial film kiedy na Novej Mastro Daro, Miller itp. strzelali zza ekranu z SD. Narazie zero odzewu ze strony gm's |
Zdjecia i filmy nie sa brane jako dowód na to ze ktos oszukuje.
Taka jest opinia GM-ów, gdyz da sie je falszowac. |
Lol! Myślałem, że zabijesz tego typka na bocie a tu był PSIKUS! Typek cię zabił. Mogłeś użyć zaklęć keczących, a nie dać się zabić...
|
Cytuj:
Ja widzialem... To nie bylo z za ekranu, tylko, gdy gosc stal pod dachem Daro i Miller go walili z sd. |
Cytuj:
|
OMG Gmowie nie ogladaja filmow !!
Nie obchodzi ich to... Musza to widziec na wlasne oczy... Zaden screen film itp nic nie da! Za boty byl ban dla Del'Torowcow na isarze Isara>Del'Toro>Annihilator tam gm ich zlapal na bocie i dostali bana :S Bota/Macro uzywa obecnie co 3 gracz trudno to wylapac i udowodnic ;/ I jeszcze zeby gm byl online i pojawil sie w dobrym momencie ;) |
Pozdro dla twoich kumpli za odwage... "uciekam z time ringiem i utani... "
Big gz, złóż temat na forum tibi.com, Gamemaster board |
Ewidentnie bot
Heheh szkoda ze to zaden dowod ale Ci ,ktorzy to ogladali wiedza ze nie nalezy miec dla tego gracza zadnego szacunku.GMy traktuja zdjecia jako dowod jedynie wtedy gdy sa one w Twoim prywatnym photobuckecie , filmy to zaden dowod... niestety bo BAn mu sie nalezal .
|
Heh... Za moało się przygotowałeś:)
Już myślałem, że go ubijesz... No cóż, może innym razem :D Pozdro |
Cytuj:
|
Autentyczność ssów da się sprawdzić ;) Poza tym różnie jest z tymi gmami, jedni akceptują filmy i ssy, drudzy tylko ssy, trzeci wogóle niebardzo... Ale należy próbować, najlepiej walić na gm board.
|
Moim zdaniem to nie byl bot ani nic z tego nie mozna kogos osadzac po takim filmiku moze on byl przy kompie i uhal sie z kad mozesz wiedziec ze uzywa bota jak nie jestes u niego na chacie. Moze nie gada z noobkami dlatego nic nie pisac. I z takimi hitami z SD to sobie mozesz sprawdzac czy ma bota
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
kolego....ty myślisz, że to są bezpodstawne oskarżenia?? Grubo sie mylisz, a już mówie czemu: Ten koleś chodził nic sie nie odzywając, nawet kiedy zabijałem jego potwory, nie zbierał wogole loota, a kiedy zablokowaliśmy droge parcelami dziwnie jego postać się zatrzymała, a na moje ataki zaczął reagowaćdopiero po dluzszej chwili...a tak to chodził jak gdyby nigdy nic...to dla ciebie mało??...poporstu bot i w pore podszedl do kompa:/...a ten char to byl mój uh maker...wiec hity słabe... |
Cytuj:
|
Cytuj:
słuchaj gówniarzu...ja nikogo tu nie wyzywam...i nie mam zamiaru sie znizać do twojego poziomu wiec mnie nie obrażaj.. I logiczne, że koledzy go będą bronić..:/ ps. baran to ciebie strugał;) |
BUhauhauhaa
Cytuj:
|
moim zdaniem ewidentny bot.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |