Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Del toro (Berylia) przyłąpany na bocie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52180)

Sakis 02-10-2005 17:13

Del toro (Berylia) przyłapany na bocie

Oto siłą i potęga Del toro...boty...
http://rapidshare.de/files/5787997/k...o_bot.rec.html

zobaczcie sami:D

Edit:
Mógłby mi ktoś podać nick gmów, tutorów i tych trzecich:P....żeby doszło do bana na postaci tego osobnika..-.- sprawiedliwości musi stać sie zadość

Edit:
czyli co, wszystko na marne...bo Gmów i tak to gówno obchodzi ,że ktoś idzie na łatwiznę??:|

<JULO> to wg GMów co jest dowodem....sam użytkownik bota ma sie przyznać, że używa takowego?...:/

Tamoo 02-10-2005 17:19

mhmmm...
Bota faktycznie ma
Ale co z tego
I tak nic nie bedzie mial z tego bo musi to ktos zglosic tutorowi/counselorowi(nei wiem czy dobrze napisalem) lub game masterowi

Damq 02-10-2005 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tamoo
mhmmm...
Bota faktycznie ma
Ale co z tego
I tak nic nie bedzie mial z tego bo musi to ktos zglosic tutorowi/counselorowi(nei wiem czy dobrze napisalem) lub game masterowi

Ja nie wiem czy i tak to dotrze ;/
Kto widzial film kiedy na Novej Mastro Daro, Miller itp. strzelali zza ekranu z SD. Narazie zero odzewu ze strony gm's

<JULO> 02-10-2005 17:58

Zdjecia i filmy nie sa brane jako dowód na to ze ktos oszukuje.
Taka jest opinia GM-ów, gdyz da sie je falszowac.

Morun Kous 02-10-2005 18:31

Lol! Myślałem, że zabijesz tego typka na bocie a tu był PSIKUS! Typek cię zabił. Mogłeś użyć zaklęć keczących, a nie dać się zabić...

Baradax 02-10-2005 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damq
Ja nie wiem czy i tak to dotrze ;/
Kto widzial film kiedy na Novej Mastro Daro, Miller itp. strzelali zza ekranu z SD. Narazie zero odzewu ze strony gm's

Ja widzialem... To nie bylo z za ekranu, tylko, gdy gosc stal pod dachem Daro i Miller go walili z sd.

pivope 02-10-2005 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <JULO>

hehe Zdejecie to zaden dowod a tym bardziej film gm'y nieogladaja filmow bo boja sie keyloggera :) musza to zoabczyc an wlasne oczy inaczej nic niezrobia :)

Tony ^^ 02-10-2005 19:18

OMG Gmowie nie ogladaja filmow !!
Nie obchodzi ich to... Musza to widziec na wlasne oczy...
Zaden screen film itp nic nie da!
Za boty byl ban dla Del'Torowcow na isarze
Isara>Del'Toro>Annihilator tam gm ich zlapal na bocie i dostali bana :S

Bota/Macro uzywa obecnie co 3 gracz trudno to wylapac i udowodnic ;/
I jeszcze zeby gm byl online i pojawil sie w dobrym momencie ;)

Moppy 02-10-2005 19:33

Pozdro dla twoich kumpli za odwage... "uciekam z time ringiem i utani... "

Big gz, złóż temat na forum tibi.com, Gamemaster board

rage6 02-10-2005 20:12

Ewidentnie bot

Heheh szkoda ze to zaden dowod ale Ci ,ktorzy to ogladali wiedza ze nie nalezy miec dla tego gracza zadnego szacunku.GMy traktuja zdjecia jako dowod jedynie wtedy gdy sa one w Twoim prywatnym photobuckecie , filmy to zaden dowod... niestety bo BAn mu sie nalezal .

Dark polo 02-10-2005 21:17

Heh... Za moało się przygotowałeś:)
Już myślałem, że go ubijesz...
No cóż, może innym razem :D

Pozdro

Tony ^^ 02-10-2005 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez rage6
Heheh szkoda ze to zaden dowod ale Ci ,ktorzy to ogladali wiedza ze nie nalezy miec dla tego gracza zadnego szacunku.GMy traktuja zdjecia jako dowod jedynie wtedy gdy sa one w Twoim prywatnym photobuckecie , filmy to zaden dowod... niestety bo BAn mu sie nalezal .

Prubowales zablysnac bo cos ci niewyszlo zrobie w photobukecie ze bede mial 1203240lvl ty bedziesz mnie sdkowal z 1floora wyzej za 39491 na 1lvlu na rooku? I co gm da ci bana za jakies macro do tuningowania charow? :D

Rikimaru 03-10-2005 08:35

Autentyczność ssów da się sprawdzić ;) Poza tym różnie jest z tymi gmami, jedni akceptują filmy i ssy, drudzy tylko ssy, trzeci wogóle niebardzo... Ale należy próbować, najlepiej walić na gm board.

gerfild86 03-10-2005 14:23

Moim zdaniem to nie byl bot ani nic z tego nie mozna kogos osadzac po takim filmiku moze on byl przy kompie i uhal sie z kad mozesz wiedziec ze uzywa bota jak nie jestes u niego na chacie. Moze nie gada z noobkami dlatego nic nie pisac. I z takimi hitami z SD to sobie mozesz sprawdzac czy ma bota
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Sakis 03-10-2005 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gerfild86
Moim zdaniem to nie byl bot ani nic z tego nie mozna kogos osadzac po takim filmiku moze on byl przy kompie i uhal sie z kad mozesz wiedziec ze uzywa bota jak nie jestes u niego na chacie. Moze nie gada z noobkami dlatego nic nie pisac. I z takimi hitami z SD to sobie mozesz sprawdzac czy ma bota

kolego....ty myślisz, że to są bezpodstawne oskarżenia??
Grubo sie mylisz, a już mówie czemu:
Ten koleś chodził nic sie nie odzywając, nawet kiedy zabijałem jego potwory, nie zbierał wogole loota, a kiedy zablokowaliśmy droge parcelami dziwnie jego postać się zatrzymała, a na moje ataki zaczął reagowaćdopiero po dluzszej chwili...a tak to chodził jak gdyby nigdy nic...to dla ciebie mało??...poporstu bot i w pore podszedl do kompa:/...a ten char to byl mój uh maker...wiec hity słabe...

Telupeje 03-10-2005 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Excail
Haha, thats funny. I was beside him irl when you came he said "watch this noob" lets play with him, I feel sorry for you

Coś wam barany znowu nie wyszlo. xDDD

Sakis 03-10-2005 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Telupeje
Coś wam barany znowu nie wyszlo. xDDD

słuchaj gówniarzu...ja nikogo tu nie wyzywam...i nie mam zamiaru sie znizać do twojego poziomu wiec mnie nie obrażaj..

I logiczne, że koledzy go będą bronić..:/

ps. baran to ciebie strugał;)

Shu 03-10-2005 18:04

BUhauhauhaa

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <JULO>

Stary gowno prawda zrob se w link photobucket z fotka jak uzywasz AimBota albo TBI to zobaczymy czy GM'y to uwzgledniaja.....

Grzesiex 03-10-2005 18:22

moim zdaniem ewidentny bot.

Tony ^^ 03-10-2005 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gerfild86

BOT do automatycznego expienia jak zauwazyles nieprzechodizl przez parcele bo nie mogl poniewaz bot klika na mapie i na battle tylko wiec niejest w stanie pokonac przeszkody i sie zwiesza... Spr. Allegro nawet tam mozna kupic takiego bota :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06.