![]() |
Tibia
W jakim etapie jestescie?
|
W szyberdziesiątympiontym.
Co to za topic w ogóle? o.o Edit. Widzę, że dodałeś sondę, jak pisałem posta jeszcze jej nie było. I tak temat bez sensu. |
ja gram w tibie ale mam pytanie do ciebie:
Przepraszac!!!111 MU SUX!!!11 |
Cytuj:
To Mu online xD, znasz? |
Z***ana sonda. Mało opcji, i sam pomysł durny. Gratuluję pomysłowości.
|
Gralem troche w tibie i teraz jestem w tym etapie kiedy kazdy zaczyna rozumiec, ze tibia to strata czasu :P
|
Cytuj:
Pierwszy mądry post. |
Tibia śmierdzi. Porównajcie ją sobie np. do Morrowinda (lol). Współczuję tym którzy grają w to... coś co jest podobne do pokemonów(znów lol)
P.S. To mój pierwszy post od chyba dwóch miesięcy (lol) |
Cytuj:
@Topic Ale porównajcie sobie Tibię do europejskich potęg świata mmorpg, mmmm.... Więc czemu w ogóle kto kolwiek gra w Tibię? Cena... co nie tyczy się paccanów, którzy wydali rl kasę na premium ;-)). |
Tibia ma po prostu specyficzny klimat, który przyciąga tych którzy mają dostęp do wielu (na pozór) lepszych gier, uważam że w graniu w tibie nie ma nic złego, jednak ja nie gram prawie w ogóle, bo tibie zepsuły n00by, to tyle, have a nice day :)
|
Tibia... ^^ gra nie jest zła da się pograć dla przyjemności od czasu do czasu ale powiem wam jedno: Nie traktujcie jej jak własne życie !! ( wyda sie to wam głupie ale znam mase ludzi którzy po dedzie załamują się... sam jakiś rok temu taki byłem ). A co do samej jakości gry... graliście w jakieś porządne gry MMORPG ;) ? polecam wam: Guildwars, Risk Your Life, Everquest2, WoW no i tibia...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |