Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Noobostwo w Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52219)

Chwast 02-10-2005 21:17

Noobostwo w Tibii

Od okolo 2 miesiecy zwiedzam wszelkie miejscowki w Tibii. Otoz zdaje mi sie, ze na kazdym kroku mozna spodziewac sie zlego. Idac na hunt do katedry z kumplem natknalem sie na grupke low-lvli, ktorych poniekad podniecalo lurowanie masy assasinow pod schody. Niestety napalili sie shooterzy na nabicie lvla, wiec trzeba bylo to i owo rozniesc. Kiedy indziej spotkalo mnie kradniecie wszelkiego loota, wbieganie na respa (blokowanie go, wybijanie) i tym podobne. Czy naprawde Tibia zniecheca do ufania ludziom? A jesli tak to czemu tak sie dzieje?

OnlyM(PL) 02-10-2005 21:23

Ahhh... Kiedys Tibia byla super. Bardzo malo newbe, sami spoko ludzie ale z czasem zrobilo sie duzo looterow thiefow cheaterow.....
Nic na to sie nei poradzi =/ niestety

Ranhilleus 02-10-2005 21:23

Witam.

Masz rację. Noobostwo w Tibi jest nieobliczalne. CipSoft corporation nie zwalczy tej plagi dopóki nie zrobi jakiegoś systemu (dajmy dla przykładu: N00b – skull). Po drugie, jednak troszkę w złym dziale umieściłeś temat. Jest to prawo Moderatora, by usunął temat z przyczyn chyba jasnych?

*Zły dział
*Temat wałkowany kilkadziesiąt kilkadziesiąt nawet i więcej razy.

Heliwurab 02-10-2005 21:38

<szczęka w dół>
wow. 32 latek na forum ;) A myslałem że nigdy nie poznam dorosłego człowieka grającego w Tibie.
no no..

@Topic

Każdy chyba wie(albo powinien wiedzieć), że na początku był luksus... sami dobrzy gracze( bo inni nie mieli szans przezycia ;) ), mnieeeeej noobow, thiefów itp.
Teraz na każdym kroku można znaleźć nooba. Na 1m kwadratowy przypada 2 noobów i 1 thief ;P

jedyne co mozna zrobić, to wprowadzić coraz "sroższe" update'y. Tak jak na przykład ten ostatni.

Ville 02-10-2005 21:49

komercha i nadmierna popularnosc niszczy kazdy najlepszy produkt. Tak samo jak z forum. Bylo malo znane to bylo lux. Teraz jest bardzo znane i namnozylo sie lam. Rzeklem ^^

Ghost Nieudany 02-10-2005 21:55

@VV
Nie rozśmieszaj mnie. Mówisz, że jak było MAŁO znane, to było lepiej? Jasne, bo mogło upaść - tak samo jest z robieniem strony pod dwie osoby odwiedzające.

Jeśli coś NIE JEST popularne, to szybko padnie albo zostanie zapomniane - n00bz attack na tym forum to normalka, we wszystkim, co popularne, panuje takie coś.

Ranhilleus 02-10-2005 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez heliwurab
<szczęka w dół>
wow. 32 latek na forum ;) A myslałem że nigdy nie poznam dorosłego człowieka grającego w Tibie.
no no..

Wiesz, gdybym opowiedział Tobie, dlaczego jestem na forum, to byś zasnął. Co do wypowiedzi: "człowieka grającego w Tibie". To znaczy, że co? Ludzie w wieku trzydziestu+, zostaje im tylko trumna?. Nie przesadzaj. Jeżeli mogę się zwracać do ciebie na "Ty". Ja osobiście znalazłem przez przyadek to forum, a później Tibię. Dobrze już nie zanudzam. Komentujcie sobie ten temat.

Hakuoh 02-10-2005 22:44

No niestety nie zwalczycie wszelkiego Noobstwa. Było, jest i będzie.

Mądry Mistrzu 02-10-2005 22:50

Niestety

NOOBOOSTWO

Było.....JEST.....Będzie...... :(

Szkoda....Wielka SZKODA....

CZEMU nooby zaśmieciły tibie
POWIEDZCIE........

Czemu HACKERZY

CZEMU CHEATERZY

Prosze powiedzcie.......

Dolor 03-10-2005 07:35

Gremlin ma rację.

Ja już troszkę gram w Tibie i nooby zawsze były to jest plaga nie do zwalczenia. Nic nie dadzą krucjaty przeciw noobom (zabijanie noobów).
Tibia jest tak popularną grą w internecie że zaraz więcej będzie noobostwa cziterstwa i thiefów. Lub debili którzy podniecają się wysokim lvl i siedzą na jednym expowisku przez pare tygodni i kto tak przyjdzie to ginie.
Moim zdaniem nie ma różnicy jaki kto ma lvl noobem karzdy może być.
Ja jak zaczynałem gre w Tibie to wolałem się niektórych pytać co? gdzie? i jak?.
Nooby są od początku Tibi i będą do końca (jeśli taki nastanie ;) )

Baradax 03-10-2005 09:40

Iel razy byl juz poruszany ten temat? 100? 200? Taki zakladanie tych tematow tak szybko jak poprzedni zleci o jedna strone nie ma sensu... -.-

Boner3773 03-10-2005 15:21

huh
nice...
ja gram w tibie lekko ponad rok...
i powiem że spotkałem wiele noobostwa, ale tez wiele za***istych kumpli...
tibia to miejsce gdzie spotkasz najgorszych z najgorszych i najlepszych jakich mozesz spotkac
...

Ipeq 05-10-2005 19:34

Niestety nooby były,są i będą,nic na to nie poradzi ani cip soft ani uczciwi gracze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25.