![]() |
Pekowanie 28 knight bez Uha (Isara)
Tu macie link mam nadzieje ze film sie spodoba
http://rapidshare.de/files/5798400/W...wanie.rec.html |
Temat ma już dzień a żadnych commentów. Ludzie nie obijajcie się! (me Master of qbolec- uczestnik filmiku ;]). COMMENTS PLX!
|
Mi sie filmik podobal, jak zobaczylem co wypadlo z tego kolesie, to o malo z krzesla nie spadlem. :P
Ja nie wiem jak mozna uciekac przed palkami z taka bronia w rekach. Oddajcie mu go bo inaczej hunted by 60 lvl. :P |
Hehe.. Niezły noobek z tego knighta ;] Rozwaliło mnie, jak potem krzyczał od razu w depo Buy SS! Buy SS! :]
|
;]
uheueheueheuehe..... =) No Comment ??
No.. Filmik moim zdaniem na 20+ min. pekowania 21 i 14 palka... całkiem, całkiem niezły. Dobrze że loot był przyzwoity.. bo knight niech się wstydzi że bez uha hrhr albo bez 4 mlv się pałetał po amazonkach no i przypłacił to dedem.. Chyba byłoby to na tyle. :X ps. małe sprostowanie.. jeśli chodzi o mnie to pk is bad. ;] (ogólnie) |
ehh... Znowu limity :p
|
No No ;)
Nawet ładny loot ale nienajlepszy widziałem lepsze filmiki :] Ale wasz też bardzo ładny :p |
Chlopaki jak by sie rzucal za mocno to ja wam pomoge.. poczekajcie az mi ban minie za pekowanie mam 43 paladin :P chetnie go u***e niech se kupi dugiego SSa :P
Mano Galotti musze zapamietac 8 mija ban :P ciekawe czy mu znowu SS wypadnie... potem napisze co wypadlo :P |
OMG trzeba byc noobem zeby z 26 lvlem nie miec 4mlvlu/albo nei nosic uhow^^ a tak pozatym filmik spox rubcie wiecej pk filmow:P :)
|
Niezwykłe i to żeby tak szybko deda zaliczyć !!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |