![]() |
Miasto Djinn
Chcialbym zadac pytanie na temat tego miasta, nie mam pojecia gdzie ono sie znajduje... czy moglby mi ktos pomoc w tej sprawie...?
|
Miasto Djinnów?
Tzn Ankrahmun czy fortece? Do Ankrahmun możesz dopłynąc z Edron albo Venore Fortec szukaj na północ od Ankrahmun w górach na zachodzie [nie pomyl wejść z spawnami dragów...] |
Raczej nikt ci nie pomoze, bo bylby to QS (nie jestem pewien ale tak mysle :P)
Lecz jak co, to znajduje sie ona na Daramie XD EDIT: A jednak :D |
Wydaje mi się, że on po prostu chce coś kupić lub sprzedać, a na tibia.pl pisze tak:
Miasto: Djinn więc nie chodzi mu o miasto Djinnow tylko po prostu nie wie że dany przedmiot można sprzedać lub kupić tylko u Djinow (po wykonaniu odpowiedniego questa). Jak ja zacząłem grać w tibie to też się kumpla pytalem gdzie jest to miasto :D |
Cytuj:
|
Up:
QS- Quest Spoiling- Podawanie dokladnych opisow zadan (questow) w Tibii, co jest zabronione na tym forum. |
LoL
Cytuj:
Fajnie wiedzieć a myślałem, że to jest w Ankrahmun. Jaka szkoda 36 master sorcerer i już jego drugi post poprawiam. :P |
Obie fortece djinów znajdują się w paśmie gór Kha'zeel na wyspie Darama
http://www.tibia.com/library/?subtop...region=khazeel Nie ma to jak nie szukać i nie znaleść i zawracać głowę. Btw: Wyspa Darama obejmuje tereny wokół miasta Darashia, Ankrahmun oraz całą Tiguandę. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:34. |