![]() |
Wojny.wmv nowe :D
No wiec o to mój nowy film bazujacy nieco na poprzadnim ale ogolnie najlepszy z dotychczasowych.
Szukam hosta dla niego. http://rapidshare.de/files/5840612/WarsOfTibia*****.html Komentujcie :D |
Widze ze pozna godzina to malo osob dzis looknie :P
|
...
Poczekaj do jutra to sie sypnie komentarzy na 100% ^^ A co do filmiku to swietny :) Podklady tez fajne. Dobra lece bo jutro na 8:00 do szkoly
|
Cytuj:
|
Zaje***ty filmik. I oby tak dalej ^.-
|
Yo! :D
W sumie film ten sam co ostatni, tylko z nowymi scenami i jedna piosenka ;] Zrob jakis z innym podkladem, nie musi byc przeciez koniecznie o wojnach nie ? Scenki, np z demon huntow, solo parachment itp. ;p P.S. Aldruhn moglbys wrzucic Dj Furax - Calabria na rapidshare ? |
Filmik Bombisz. Niezle to robisz :) (filmy :P ) podkladzik okej. moja ocena: 6
|
Filmik nawet spoko ;-), tylko mam jedno pytanie troche nie zwiazane z tematem, jakim programem te filmiki robisz? :> bo widzie ze raczej nie uzywasz widnows movie maker ;)
|
Wlaśnie ściągam. Ale już mi ślinka cieknie.
|
Sony VEGAS studio ;]
|
Film BOMBA!!! Ten film pokazuje tibijskie wojny w całej okazalości.
TAK DALEJ!!! |
Aldruhn... to wrzucisz ta piosenke na rapid~ ?
|
up: ja już wrzucam. Dam linka potem ;p
A co do filmiku nie podoba mi sie jedynie przejscie muzyki tzn. źle zgrane ze sobą wdług mnie. edit: http://www.megaupload.com/?d=BA1VR1HD mata ;p |
Pracuje nad caloscia :P
|
Nie lookajcie jego rl photo:)
Film spoko ale co do twojej osoby i dziewczyny smiac mi sie chce!!! 8o
Ja myslalem ze jakis h lv to jakis spoko czlowiek a jak ja widze foty high lv i jescze tych ich dziewczyn to mi sie ****a poprawia humor i smiac mi sie chce!!Masz fajna twarz a dziewczyna poprostu za***ista-AHUHUAHUHUAA :D Ty jestes podobny do Shreka a ona do Fiony-HAUHHUAHUAHUA |
Cytuj:
|
Great filmik ;)
jeszcze takiego czegos w tibi nie widzialem :p cya in tibia B) |
Cytuj:
spoko film ja tez z konina ;) |
Jak dla mnie filmik jest spoko nie wliczając kiepawej muzy i przejść między poszczególnymi ścieżkami. Moja ocena: 6/10. ;)
|
Cytuj:
Nie daj sobie jezdzic po dziewczynie Dziewczyna jest prawie jak matka !! Zawitam chyba jutro na aldorke to po pekuje moze :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:24. |