![]() |
Jak to jest z gildiami?
Cześć!
Mam pytanie.Dlaczego np.na Tibia.com w spisie gildii jest napisane ze dana gildia rekrutuje on np. +30 lvl .Chciaem sie dostac do takiej gildii ale mysle sobie ze i tak mnie nie wezma bo mam dopiero 19 lvl.Nazajutrz patrze ze w gildii jest nowa osoba 14 vl druid.Ogólnie sa tam takie lvl typu :14-20 lvl.Dlaczego tak jest jesli jest wyraznie napisane ze przyjmuja TYLKO od +30 lvl.Czy oplaca mi sie pytac lidera gildd czy mnie przyjmie czy jest to odrazu wiadome ze mnie nie wezma? P.S :Nie dodalem tematu do dzialu Gildie poniewaz tam sa tylko oferty itp. |
Od Lidera i vice zależy od jakiego lvl przyjmią te osoby z niższym lvlem mogły zapłacić za członkostwo lub po prostu kumple z rl...
|
Masa gildii robi tak, że przyjmują main chary od x lvlu. Ich runemakerzy czy inne postacie, będących już w gildii członków są dorzucane po to, żeby dany gracz miał ciągle kontakt z resztą za pomocą Guild Chanell'u (bo spędza np 2h na robieniu runek innym charem na tym samym koncie a chce sobie pogadać z resztą ludzi w gildii).
Zapytać nie zaszkodzi, może akurat Ci się uda. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:33. |