![]() |
Jaki Świat??????
Wku***** się trenuje se knightem na Antice a tu jakaś babka mnie z boltów i pyk 35, 32,24,17,
I piękny biały napis........... X( X( X( X( X( X( X( X( X( Więc jaki świat wybrac dla druta (Non-PvP odpada)??? Myślę o Isarze...? Czy może mi ktoś coś polecić (nie nowe światy np.pacera) |
Mhm...ja tobie proponowałbym jakiś stary świat, np. Nova/Antica/Eternia/Lunara.
Jeśli są tam jacyś PK, to po chwili już ich nie ma. ;) |
Jezeli nie lubisz pk to zapomnij o isarze poniewaz tam sa del"toro... Mozesz sprobowac na Danubii, Nova, lub na jakims z nowych swiatow.
|
Tylko nowe światy są najlepsze choć są tam wysokie ceny. Dobre są ponieważ łatwo się dostać. Na starych serwach za byle co masz deda. JA zawsze grałem i będę grał na lunarze!!! :D:P
|
Isara odpada. Jesli nie chcesz Non-pvp to masz problem, bo pk ssa wszędzie. Możesz zrobić sobie rookstayera. Jęsli i to ci nie odpowiada to polecam nowe światy.
|
Na isarze to sie dopiero zabijaja jak nigdzie indzije w tiibi wiec nie radze tam
|
ja osobiscie polecam Lunarę... stary świat fajne ceny... i rzeczywiście pk nie mają tu łatwego życia więc jest ich coraz to mniej...
|
a ja polemcam bardzo danubie , tam jedynie na 8 lv mozesz zostac zpekowany a puzniej jak szybciutjo nabijesz lv to masz luzy oczywiscie nie mozesz sie zachowywac jak noob ani krasc .
|
Ja polecam Titanie sam tam gram moj nick na dole :] zagraj na isarze i dolacz do Torow a za kazdego deda ten ktos ma hunted :) bo nie dosc ze rodzina Tor bedzie scigac to jeszcze Jedi Academy. :) ale najpierw musisz mnie poznac lub kirin-tor
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:42. |