![]() |
Przerwa w działaniu amerykańskich serwerów
W celu przeprowadzenia prac konserwacyjnych, wszystkie serwery znajdujące się w Ameryce będą wyłączone jutro, 6 października, pomiędzy 11:00 a 14:00 CET.
Prace zostaną ukończone najszybciej jak to możliwe, prosimy o cierpliwość. Serwery zostały już ponownie włączone. |
Cipy są złe :(
|
Uhm... akurat wtedy gdy mam wolnego kompa (chory jestem, więć szkoła mi wisi). Szkoda, bo akurat wtedy jest tak mało osób, na Luminerze w tych porach liczba nawet nie przekracza 150 osób.:(
|
Up:
mam podobno sytuacje tesz jestem chory |
spoxx...
Hehe a ja się ciesze, bo cały czas mój komp, ponieważ mój brat gra na amerykońskim servie i sobie teraz ja pogram cały dzień....
Chociaz wam wszystkim wspułczuje.... |
Nareszcie Daren Gate (maniak tibii, wyżarło mu już to mózg ;) ) Będzie miał przerwę krótką, ale przerwę :evul: :evul: :evul:
|
A ja gram na Niemieckim serwerze i mi to nie przeszkadza. Nie wiem ludzie dlaczego gracie na Amerykanskich serwerach... Wieksze lagi, bo dluzsza droge maja do przebycia dane i inne zwiazane z tym problemy :P
|
Czy to oznacza ze moj lot schowany w jaskini zniknie?
|
Cytuj:
|
Ah ale moze servery beda szybciej dzialaly, choc i tak gram na niemieckich =/
|
przerwa
Tragedia, nie, nie można pograć... !!
I tak ja mam spokój, gram na Niemieckich. |
ja tesh sobie nie pogram.mam do szkoły na 12 i 4 lekcje:P. Co niekturzy sie pewnie załamią hehe;)ale mam na takie wypadki druga postac na niemieckim servie.
|
Hehe akurat wtedy siedze w budzie i mi to wisi ale współczyje wszystkim choreym. Sam się przymierzam do choroby :d
|
Cytuj:
|
Też się zastanawiam...
Cytuj:
Ta przerwa mi wogule nie przeszkadza; do 15:00 jestem w szkole :P. |
Szkoda a juz chcialem grac :/
|
ehhh...ostatnio cos w tibi dużo przerw - najpierw pacc na tibia.pl a teraz servy :P j/k ale ja i tak gram na securze :D
|
Jakiego ja mam pecha.. tylko czwartek mam wolny od muzycznej budy i wyjatkowo JUTRO mam tylko 4 lekcje bo jest krolikowisko... :(
|
Mi to zwisa, bo na otsach gram :P
|
:( Żle, Żle i Jeszcze Raz Żle :(
X( Żle że zamykaja amerykańskie serwery :( a dlaczego nie niemieckie? :(
to nie sprawiedliwe!!! Bo.... Ja wracam ze szkoly o 12 robie zadanie do 13 potem moja mama wycho dzi i akorat komp wolny no to siadam żeby zagrac w tibie, ale jutro bedzie inaczej :( siade i zagram w need for speed underground :( a takbym chcial w tibie zagrac. a tak w (to napewno nie skancza o 14 tylko moze o 15 albo jeszcze gorzej ) Moja rada: siasc dzis na kompie i wlaczyc tibie i gac ile wlezie Pozdro Czarny Skorpion |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01. |