![]() |
Strona HW - pomoc.
Witam!
Niedawno zrobiłem nową wersję serwisu haribowiesz.pl. HariboWiesz.pl/h/h2/ Moich dwóch kolegów ma problemy z tłem... A jak u Was to wygląda? Wszędzie, gdzie sprawdzam stronę jest OK. Tylko u nich tło się psuje - w niektórych miejscach jest pusto (białe). Tutaj macie zrzut prezentujący poprawną wersję strony: http://haribowiesz.pl/h/h2/hw.jpg Sprawdźcie tło po zjechaniu na sam dół strony i po powrocie na górę. Właśnie wtedy podobno coś się rozwala... Piszę na TYM forum, bo odwiedza je wiele osób i mam możliwość przetestowania serwisu w wielu różnych przypadkach. Proszę o krótkie napisanie: Czy strona wyświetla się prawidłowo? System operacyjny. Przeglądarka (i jej wersja). (jeśli macie kilka, wdzięczny bym był za sprawdzenie na wszystkich) Rozdzielczość ekranu. (jak wyżej) Jeśli są - uwagi. Jeśli jakiś błąd występuje - bardzo mile widziany zrzut ekranu (screen). Z góry dziękuję za pomoc |
Wszystko prawidłowo.
System Windows XP Professional Edition. Opera 8.5. 1024x768. |
Jest cacy.
Windows Xp... Opera 8. 1152x864 |
Działa...
Aurox Linux... 1024/786 Mozilla |
Galancio
Xp 800x600 Firefox Edit: Jeżdże w górę i dół cały czas i nic |
Ubuntu Hoary Hedgehog (5.04)/Firefox
Win 2k SP2/Netscape 7.2 Na obu rozdzielka 1024x768, na obu piknie. EDIT: Po przejechaniu góra/dół też dobrze. |
Wszystko działa poprawnie.
win98 se Opera 8.5 1024x768 Edit: pofatygowałem się i sprawdziłem takze na Firefoxie i IE. Tam też wszystko działa poprawnie. |
Wszystko lux.
XP Pro SP1 Firefox 1.0.7 1280x1024 EDIT: Nadal wszystko OK. :) Pozdrawiam, Cebix. |
Wszystko poprawnie, zarówno na Operetce, jak i Exploderze.
Microsoft Windows XP Professional Opera 7.54/Microsoft Internet Explorer 800x600 |
Poprawnie.
Windows XP Prof. Mozilla 1280x1024 |
Działa Poprawnie
IE6 Windows Xp 800x600 |
shitDos XP
Mozilla Firefox Beta 1 1.5 1024x768 Wszystko pod kontrola ... btw. fajny loyaut zrobiles ;) |
Jest jak byc powinno
Windows XP Mozilla Firefox 1.0.4 1024/768 |
Win xp
firefox 1.0.7 i w explorerze tak samo. |
1K24x768x32
Ognisty Lisek 1.07 Winzgroza XP pr0 i działa hmm gonzo... może pomyśl nad zmianą kolegów :D |
Ist gut, ja
Firefox 1.07 Windows XPlode 1280x960 Edit: nic się nie rozwala, ist gut |
win xp prof
firefox 1,0,7 1280x1024 all gut edit: nic się nie dzieje |
Mała zmiana planów:
Sprawdźcie tło po zjechaniu na sam dół strony i po powrocie na górę. Właśnie wtedy podobno coś się rozwala... I jeśli możecie - zedytujcie poprzednie posty zaznaczając, że po wspomnianej operacji jest nadal dobrze/źle. Oczywiście tych, którzy się jeszcze nie wypowiedzieli, bardzo o to proszę. |
Wszystko jest dobrze.
Windows XP Professional Internet Explorer. 1024x768. Zjeżdżam na sam dół ekranu,potem na góre i jest O.K . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |