![]() |
Szkoła, czyli co uczeń potrafi...
Witam, chciałbym napisać o przypadkach zdolności uczniów(nie nie nie ci dobrzy tylko te bijatyki itd ..) zdażających sie w szkołach podstawowych Oto niekture z nich :
1.BÓJKI - jeden z częstych przypadków w szkołach poniewarz dzieci nie chcą tego załatwić w sposób naturalny czyli, pójść do nauczyciela i wyjaśnić zajście a nie wszczynac BÓJKI. 2. KRADZIERZE - żadki przypadek (przynajmniej u mnie) poniewarz jak ktoś naskarzy to osoba co ukradła bedzie mieć lekko mówiąc przesrane bo pedagog, nauczyciele itd itd ... . 3.Przeklinanie - (pisze to dlatego bo kolega mnie poprosił) uczniowie często uwarzają sie za dorosłych i klną. Co w tym takiego?? NIC popisywanie sie przed innymi świadczy o wychowaniu dziecka oraz o rodzicach. Jeśli znacie inne przypadki prosze o nich napisać. [edited by MayGyver] mysle ze najpierw powinienes skonczyc podstawowke i nauczyc sie pisac zgodnie z gramatyka i ortografia jezyka polskiego, a dopiero potem wypowiadac sie publicznie ostrzezenie !!! |
Jeszcze z podstawowki pamietam jak dzieciaki 9-10 lat palily kartki z zeszytu i zaciagaly sie tym jak skretami. Rozsmieszylo mnie to jeszcze bardziej niz twoj podpis :)
|
o.O
jak powaznie napisane cos ty z policji czy jakis pedagog albo nauczyciel niedaj boze ? 4. Bycie na Fali -.^ : Thc + promile z lekka nutka tytoniu ;) |
...
ile jeszcze bedzie tych tematów na tle "szkolnym". |
A dzisiaj była u nas smerfetka i mówiła o demoralizacji, bójkach itp...
BTW. Słownik ortograficzny nie gryzie... |
[quote=Leweracja]o.O
jak powaznie napisane cos ty z policji czy jakis pedagog albo nauczyciel niedaj boze ? Facet, jak mam to napisać?? mam poczucie humoru ale nie w tym temacie ... |
no ale o co ci biega przeciez to nic dziwnego bachory takie z podstawowki sa lekko niedorozwiniete i powstają takie sprawy gorzej w gimnazjum gdzie ludzie sa bardziej niedorozwinieci :) nie wiem jak oni to robią :P
|
Tabaka,wciągają nawet nauczyciele u nas;D
A tak po zatym....temat co uczeń potraffi. POCHWALE SIĘ! 5 z polaka 5 z muzy 2 uwagi za bójki na żarty i uwaga za przyjście na wyrównawcze i bycie inteligentniejszym niż pani;D(miałem 6 na koniec roku i baba troche.....nie dawała sobie rady ze mną;D,a wywalić mnie nie może;D) 2- z pracy domowej matma 1 za pomylenie prostej z odcinkiem;D Wszystko w jeden dzień,dzisiaj;d Czyli jednym słowem...im Roxor ;D |
Otóż czytając ten oto zamieszczony na samej górze tematu, przez pewnego Pana nieletniego, dochodze do wniosku K*** że mam to gdzieś... co mnie to obchodzi że dzieci K*** z podstawówki K*** palą sobie herbatke Lipton czy inne K*** pierdoły. To ty jesteś K**** w ich środowisku i to ty powinieneś K*** ich powstrzymać K*** i K*** mnie to K**** obchodzi, że im K**** nie pomagasz....
Jak sam widzisz .... sam używam co kilka słów Wulgaryzmów... i co ? Jestem Zdemoralizowany, a jeśli mnie znasz to będziesz wiedział że zostały tu specialnie użyte (Dobrze napisane?) ... Bla bla bla bla bla bla, Kradzieże... a co ja mieszkam na wsi gdzie se konie kradną ? Prawie nigdzie nie ma kradzieży... a jak są to raczej drobne.....a jak poważne to tylko szkoły specjalne lub te z bardzo złą reputacją (ja byłem w takiej co miała niby złą reputację ze względu na uczniów ... a jakoś ni jednego dealera, złodzieja, wymuszacza nie spotkałem ... Dziwo ? Nawet tzw. Chrztu ni było o.O !!!!! To moja wyppppppoooooowiiiieeedddźźźź !!!! UP: Jak ty sie chwalisz to i ja: Liceum Profilowane - Zarządzanie Informacją: Przetwarzanie Informacji (PIN - Infa) : 5, 5, =5, + Selekcjonowanie, przetwarzanie i organizowanie Informacji (SEL - Infa): +4, + Technologia Informatyczna (Informatyka - Infa): 5, + J.Angielski: 5, 5, 5 chemia: 1 Religia: 1 Matma: 4+, 1/x/x W/F: Brak Stroju x2 :> |
Cytuj:
NIE podoba sie nie moje wina ... Sam też klne no ale ... |
DJ Wilczur - sorry ale ten temat jest bez sensu.. ew. to że to akurat TY go załozyłeś niema najmniejszego sensu...
W wieku 10lat chcesz się wypowiadać o kradzieżach w szkołach ? To Ty dużo wiesz chłopczyku... kradzieże w podstawówce - bedzie się jutro z czego śmiać... n/c... Sam jesteś teraz w hmmm... 4klasie podstawówki ? Moim skromnym zdaniem to jak pójdziesz tak do gimnazjum, no może w 6 klasie to sie bedziesz mógłb wypowiadać. Nie mówie że jestes głupi czy tym podobne, nie bluzgam - ja tylko twierdze że w tym wieku zbyt dobrze naszych polskich szkolnych realii znac nie mozna:P <i ten podpis... ROTFL.... 10lat i 'emilka kocham Cie' - wiem - w miłosci wiek nie ważne.. ale żeby w wieku 10lat 'kochać' kogos ? Chyba ze Emilka to miś/lalka:D> Ucz się chłopcze to trafisz do gimnazjum gdzie o bujkach, paleniu i kradzieżach nikt nie bedzie wspominać. U mnie tylko co niektórzy palą w łazienice - nikt się nie bije, nie kradnie... udało mi się do dobrego gim. trafić |
Cytuj:
|
Bójki są naturalnym sposobem rozwiązywania problemów. Ptrosta zasada: zlać kolesia i po kłopocie :P. Dopiero później wymyślono policje itp ;]
Przeklinanie wcale nie jest takie złe,jeżeli nie używasię *****, ***ów(i?) etc. jako przerywnika 5. Nauka głupot ;P |
Cytuj:
"Ty byc glupi, ja miec racje, UGABUGABUGA!" <bum> - pałą w łeb <bum> - pałą w łeb, ... Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
No wiesz :/ Ja mam także dziewczynę o imieniu Emila :> I to raczej nie miś (chociaż przytulić też można :* ) ... no ale przyznaje, nie ma czegoś takiego jak miłość w wieku 10 lat ! Nie ma ! Nie ma, Nie ma i Nie będzie ! (chyba że jakieś psychotabletki - psychotropy?- wynajdą na szybsze dojżewanie psychiczne, no i emocjonalne - to ostatnie to raczej nie możliwe !!!). Jeszcze poruszając sam temat tej niby miłości, to gorsze rzeczy dzieją się na www.filipinka.pl :D :D :D (tam są poprostu ... zdemoralizowane dzieci... 10 lat i już po stosunku -.- ... ciekawe z jakiego powodu, bo napewno nie miłości... no może dziewczyny tak odczuwają, bo one troche szybciej dojrzewają psychicznie , chociaż także wątpie... ). No Ale cóż można począć, na kazdym SEX, MORDOBICIE, TELETUBISIE (czy wy wiecie jakie to psychiczne ?! TO WAM MOŻE MÓZG WYPALIĆ !!! DOSŁOWNIE :D ), i inne pierdoły z piekła rodem... . |
@up
A to według ciebie umysł 15 latka jest już wystarczająco rozwinięty psychicznie i emocjonalnie? No w pewnym stopniu masz rację, że 10 latek to jedyną miłoscia jak na razie moze darzyc rodzicow, ale juz bez przesady ze dziewcynki to on lubi i koHa. |
Cytuj:
Ekhm, nie wiem czemu mi nie wyświetla 16 lat (czyt. jestem w twoim wieku) .... bo rocznikowo mam spokojnie 16 ... a pozatym ja jestem dojżały Emocjonalnie (oczywiście wiem że zara będą różne komenty negatywne,blablabla, ale mi chodzi o to że widze jak moi ...em....rówieśnicy się zachowują pod względem psychicznym i emocjonalnym a jak ja... ). Po za tym, Podstawówka a Liceum to raczej ogromna różnica co nie ? Dobra co za kit jeszcze tu by wcisnąć....hmmm... uczucie miłości się czuje w specjalny sposób (nie tak jak takie tam dzieciuchy - ó? - z 12-13 lat, a dokładniej nadmiar krwii w jednym miejscu)... przeczytaj dokładniej mój podpis to zrozumiesz co to za uczucie... no chyba że nie umiesz rozszyfrować banalnych banalnie urzytych słów (ale dennie pisze, nie ? No cóż, jak byście robili 5 zadań z argorytmów co mają przynajmniej 1 po 20-30 bloków, 3 stronicowe wypracowanie z Polskiego nt. "Czym dla ciebie jest Mitologia" - kto takie chore zadanie napisał ?!, 14 zadań z matmy - dodatkowe , nauczyć się z chemii , poprostu łeb boli.. no i ręka -.- ) . No ale cóż, może to ci bliżej przybliży co tam chcesz ......trelelelelele morelellelele . |
smieszny topic... jak dla mnie nr. 2 w tym tygodniu po podszywaniu sie pod omadera ;] mam wrazenie ze wszyscy tutaj piszacy sa z podstawowki :S przyszli zeby sie pochwalic ocenami i powiedziec jakie przeklinanie jest be.... omg >.< no i oczywiscie ze sa dojrzalsi od rowiesnikow, kazdy nastolatek tak mysli :D
|
Po WFie, ja, kilku kumpli i jeden nowy, który doszedł do nas z innego miasta siedzimy pod sklepikiem szkolnym. Nagle podchodzą trzej kolesie (Rufus, Tuptuś i Sorotnik [nazwisko lol]), i atakują Dawida (nowego). Sorotnik chciał go kopnąć w twarz, ale nie sięgnął. Dawid od razu w odpowiedzi dał mu szluga w ryj. Ale już był na przegranej pozycji, Sorotnik tak go zlał po mordzie, i mało tego, jak sie Dawid pochylał żeby się uchronić od ciosów, Rufus (taka ciota lol...) zasadził mu Soccer Kicka (dla tych co nie wiedzą, kopnięcie jak w piłke, z rozmachu). Dawid upadł na ziemie i jeszcze kilka razy dostał z buta w twarz. To dosłownie była chwilka, z kumplami nawet nie mieliśmy czasu zareagować. Sprawa poszła na policje. Odchodząc, Tuptuś puścił tekst "Nie będzie się tak wozić", chociaż nie wiem co to miało oznaczać.
Bójki w szkołach eh ? Ta była bez powodu, tylko dlatego, że koleś przyszedł nowy. |
Cytuj:
@Topic : OMG hahahahahaha |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:33. |