![]() |
Giant Spider blokowany przez 27 knight'a
http://rapidshare.de/files/5955964/27blockgs.rec.html
Mój ukochany pierwszy gs :P Loot do pupy i w ogóle troche nudny można pomyślec :( Ale dla wielbicieli huntow to tez jakas rozrywka :P |
Beznadzieja !!! Poprostu Jak MoŻna WaliĆ Z Sd Gsa Jak By To Byl Niewiadomo Co, Ale WkoŃcu Jaki Bloker Taka Cala Ekipa.
P.s. PotreŃ Skille :( |
LOOOOOOOOOOOOOL
z SD na gs'a niezle... Potren skille i pomysl, ze jak bedzie bil shooter z SD to nic nie bedzie sie swracac, a hunci sie po to, zeby byc na plusie, a nie na minusie.... |
Beznadzieja
qs,pozatym beznadzierjny team.
|
Ludzie dajcie mu spokuj on tylko blokowal tego gsa a shooterzy walili z sd
i to ich problem ze chca wychodzic na minus a nie blokera. A wy tu juz odrazu "loooool' itp. a pozatym i tak potem z hmm nawalali @topic Loot faktycznie zly ale moglo byc gorzej :P, qs, Radze przewinac do 40 minuty :P, troche krutki ten hunt jak na 50 min filmu. Nast razem bedzie lepiej dotrenuj skile i git :P zycze ci niezlego loota |
mowilem mu zeby niezamieszczal tego filmu bo jest strasznie noobski i nas zjada -.- ale on powiedzial "no i ch**" sry za to a zreszta to byl nasz 1 gs wiedz sie niedziwcie ze walilismy z sd -.- jutro wybieram sie z nim na pozadniejszego hunta jak loot dopisze to go zamiescimy :P
|
Cytuj:
Twarz do smieci! Łagodnie mówiąc. On powiedzial mi to wczesniej i to zaakceptowalem lecz zeby mowic to od razu tutaj to niech najlepiej caly swiat sie dowie ze jego zdaniem "ten film jest noobski" PS: Nie oczekiwalem od was samych zajefajnych opinii... spodziewalem sie tego jak najbardzej ale to ze tamci nawalali z sd to juz nie do mnie sie furajcie tylko do tego eldona(....) |
WRZYSTKICH OBURZONYCH I NIEZADOWOLONYCH Z CZASU KTORY POSWIECILI ABY SCIAGNAC TEN FILM I OGLADNAC GO PRZEPRASZAM JAKNAJBARDZEJ TO BYL MOJ PIERWSZY I CHYBA OSTATNI FILM JAKI TU UMIESCILEM (noobski)
|
WRZYSTKICH OBURZONYCH I NIEZADOWOLONYCH Z CZASU KTORY POSWIECILI ABY SCIAGNAC TEN FILM I OGLADNAC GO PRZEPRASZAM JAKNAJBARDZEJ TO BYL MOJ PIERWSZY I CHYBA OSTATNI FILM JAKI TU UMIESCILEM (noobski)
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Up and up
Mi się wydaje czy ktoś się powtarza :/? |
Filimik troche przynudnawy ale brovo bloczenia GSa :) Ja na razie sie przygotowuje bo mam 18 :p
Swiat:xxx(nieważne) Nick:Longermen Profesja:Knight Level:18 ;( Skile:62/62(sword) :cup: |
ten shielding jest naprawde fatalny ;< pierwszy gs to praktycznie tylko sobie postales bo dostales tylko chyba jeden hit a pozatym mozesz sobie sprubowac sprawic jakas lepsza tarcze itp
|
Cytuj:
Film został nakręcony lecz ze względu na loot (nienajgorszy ale moglo byc lepiej) i opinie na temat tamtejszych filmow postanowilem nie umieszczac go chyba ze ktos inny go umiesci albo ktos sobie zazyczy...(zobaczylem ten rozpaczliwy loot to sie troszeczke zdenerwowalem X( :P) |
Mi się filmik nawet podobał ale troche nudnawy :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:03. |