![]() |
Jak ogladnąć te filmy
Przepraszam za ten glupi temat, ale niewiem jak uruchomic te filmy. Jaki program jest do tego potrzebny.
|
ehh :(
Tibia cam, ale mi nie chodzi nie wiem dlaczego, mojemu kumplowi tez nie chodzi.Wyskakuje zebym podal passy ...
Help plax !!:( |
http://www.forum.tibia.pl/showthread...%B3uga+Tibicam
"Byl sobie mozg, ale wyszedl na spacer." "I nie ma muzgó, żkoda go trohe" |
-.-
Ok. ale dalej mi wyskakuje ze musze wpisac passy.<lol>
|
jak ci wyskakuje ze musisz wpisac pasy i masz juz tibie cam włączoną to klikasz ok nic nie wpisujesz
|
omg-.-
ale daje ok !!
i wyskakuje mi "You must ...Blebleble |
to tak krok po kroku:
krok1: Włączas tibie krok2: włączasz tibie cam krok3: klikasz activate(lub jak masz polką wersje to aktywacja) krok4: klikasz play (lub w polskiej wersji odtwarzaj) krok5: przechodzisz w okienki tibi krok6; klikasz enter game krok7: klikasz ok bez wpisywania pasów I wtedy wyskakuje lista z filmikami ta lista wygląda tak jak lista postaci na acc oczywiscie musisz miec jakis filmik w folderze RELASE To chyba wszystko :P Down: Jak masz włączone test serwer to ERROR wyskakuje |
Zobacz czy nie masz włączonego:
1.Test server login 2. Grałeś w ots?? musisz usunać to host ... port... ;-o |
Zrób jeszcze w taki sposób.
1. Odpal PIERWSZA tibiecam ( tibi nie odpalaj ) kliknij aktuwuj i wyłącz. Potem zrób zgodnie z tym :P http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=3116 |
hehe
Gralem w otsy, Dzieki tararnos juz wszystko gra :D
|
Boshe!!!!
Ja nie wiem !!!??? Czy wy wszyscy sie do qrwy nedzy nie nauczycie ze to nie jest Tibia cam tylko qrwa mac Tibi cam!!!!!!!!!!!!!!! X( X( X( X( JAk jest juz taka nazwa to jej qrwa nie przekrecajcie!!! Jak zobaczylem pierwszy post z zle wpisana nazwa to myslalem ze w nastepnych bedzie juz dobra nazwa ale sie qrwa nie doczekalem!!!! Ja *******e!!!! Czy mam zrobic osobny temat do tego??? Bo qrwa to jest jakas plaga!!!! Newbie za***ane mowia czas na to zle az wkoncy wszyscy beda robic ten ***any blad!!!! Boshe widzisz a nie grzmisz!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |