![]() |
Drag hunt ;p Smutny koniec =(
Ten film przedstawia jak muj przyjaciel padl X( kurde wiecej juz nie dziemy bez blokera :( ;(
link:http://rapidshare.de/files/5996884/drag_hunt.rec.html |
-.- głupi i bardzooo ale to bardzo nudny film. Wyjdź i odejdź na zawsze !!!!
|
Jak ci sie nie podoba to poco oglodales -.- lazki bez :p jejku :kon:
|
rotfl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytuj:
|
ale wpada kurcze :D :blazen: koment plx :baby:
|
Dead jak dead...
No cóz padłeś ale to jeszcze nie koniec świata, wiem łatwo jest mówic, sam kilka razy padałem i wiem jak trudno jest odrobić straty.. ale dasz rade!
ShArSeDe NiE DaJ SiE!! :evul: |
Cytuj:
fajnie że juz wydałes wyrok na gościa "Wyjdź i odejdź na zawsze !!!" ciekawe czy ty jesteś doskonały i nigdy nie padłes, napewno bys sie rozchmurzył gdyby ktos po twoim dedzie powiedział ci to samo btw. Ninja każdy ma prawo do swojej opinii ale bez przesady reszte pozostawie bez komentarza -.- |
doooooooooopa....
nuuuuuuuuuuda.... i to tyle :P Zbuduj se lódke z cegieł i idz sprawdzić jak działa :P |
jak odtworzyc ten film? wchodze na ta strone i na co mam kliknac?
|
-.- Zeby sciognac film kliknij na ten podany tam adres nastepnie poczekaj 20 sec jesli bedzie trzeba i zapisz go w relanse :D :x:
|
nudny filmik ...
|
-.- Nastepny dobra dobra X( obiecuje ze nastepnym razem nakrece gs hunta albo cos w tym stylu juz niedlugo 8o :evul:
|
Cienki film i tyle!! omg ja na dragi z 23 lvlem chodzilem na solo i miałem lepsze od Ciebie skille (73 dista). Kurde z takimi lvlami to wy spokojnie na gs'a a nie na dragi które soluje nawet 10 najt!! Idź z tym filmem bo naprawdę jest cieniutki do kwadratu.
|
Ninja dobra dobra sie tak madrujesz a sam jestes nie powiem jaki dobry i ktory level :p(bo wiem), a piszesz ze 53 lol
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:08. |