![]() |
UWAGA WAŻNE!!! W TIBII JEST HAKER!!
W tibii na świecie Lunara grasuje kolo o niku "database" przedstawia się jak CIP Team i prosi o hasło i nr acc!!! NIe dawajcie mu jego TO HAKER!!!!
Wiem z wiarygodnych źródeł że CIP nie potrzebuje haseł nie dawajcie mu nic NO MOŻE raz w ruja !!! :P |
Na każdym świecie bardzo często ktoś taki się pojawia i wyłuda hasła. Mnie już próbowano conajmniej kilka razy nabrać. Graczom pozostaje zdrowy rozsądek i nie wierzenie takim oraz zgłaszanie tego, GMom pozostaje banowanie kolejnych "hackerów".
|
Heh zeby tak sie ktos nabral to musi byc: glupi albo jakims ogromnym newbiem albo mu sie nudzi :)
Przeciez cipowie stworztli tibie wiec poco by niby mieli lazic po mapie i sie pytac kogos o haslo i account... to tak jakbys szedl przez miasto i pisal haslo swoje z numerem:) A cipowie to jak juz to nic niemowia tylk odrazu dzialaja ........ |
nazywanie tego pedała hackerem ubliża prawdziwym hackerom, np.: takim co ostatnio tibie shaczyli ( :P )
|
To nie som hakerzy tylko LoLKI :] Pozatym sa nikle sznase ze ktos im da :)
|
Ja mojego hasla nie dalbym nawet bratu bo nie pasuje mi mysl o utracie postaci. Hakerzy tego typu sa wedlug mnie beznadziejni ale jak ktos im da haslo, to brawa za geniusz temu madremu graczowi ktury straci postac. :P
|
Thif acc potrafia byc przekonujacy.
Ci co prosza o hasla sa naprawde przekonujacy i czasami wydaj mi sie ze sa psychologami jakimis :P
Mnie probowano 2 razy namowic do dania hasla (na moja drugo lowlevel postac). Otatnio zglosil sie do mnie Tech Support i pisal najpierw pare zdan ze wspolczuje mi ze mnie PK zabil, ze tak nie mozna i on w dobroci serca zajmie sie tym PK. Poprosil tylko o login i haslo zeby mu dac bo to uwierzytelni mnie. Ja mu nie dalem ale jak ktos jest zrozpaczaony ze go PK zabil to w desperacji moze sie zapomniec i dac haslo. Nie trzeba byc od razu glupi. Wystarczy byc latwowierny. |
Az mi oczy na wiesz wyszly jak nazwaliscie ****a ktory pyta o acount hakerem. Haker po pierwsze nie pytal by sie tylko sprobowal by obejsc zabezpieczenia lub zlamac programem hasla( oczywiscie skrakowal by go zeby byl jako altor :) )Takich ciolkow powinno sie spalic na stosie :P
|
ja nie ma pacc ale i tak mu nie dam mojego hasla niech sie wali
|
Cytuj:
Żenada. :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:45. |