![]() |
Domek bk
Chiałbym was prosic o mapke jak dojsc do domku bk poniewaz chce sobie poskilowac na slimach :( i jakie sa tam podrodze potworki ?? z góry thx
|
Wiesz jak się idzie z venore do amazon camp? Tam po drodze na bagnach jest taki zrujnowany domek, tam na dole są slime...
|
no nie zabardzo ja znam tylko cały teran od carlin do mostu krasnali :p
|
Cytuj:
|
jejku jak znasz tylko koło carlin to poszukja slimóiw koło carlin proste chyba....
|
Wydaje mi się, że droga do domku BK jest pokazana na filmikach Cichego :] ale nie jestem pewien :)
|
Aaaa... wiesz gdzie jest Folda?? tom tez sa slimy a jeśli chodzi o domek Bk Pościągaj fimiki albo tak jak już mówili mapka by Hego :) i wszystk jasne:D
|
W kopolniach dwarfów są jaskinie slimów, ale nieajpierw trzeba powybijac pare guardow zanim tam dojdziesz ;)
|
Co do trenienia na bk ville to zgóry odradzam, ponieważ jest to miejsce łatwo dostępne przez co przychodzi tam masa nOObów i poprostu zabija slima (160expa to dużo dla nooba na 10 lvl xD) sam osobiście mieszkam w venore ale nigdy tam nie trenie zregóły trenie w jaskini gdize jest 1 resp beholdera i slima (nooby tu nie laza bo boja sie bh) albo też fajnie sie treni ze slimami na wyspie koło bk ville, albo skorzystaj z miejsca do trenienia, które polecali Ci moi przedmówcy
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |