![]() |
Elder z monkami
Hmm mam Eldera na 30 lvlu 32 m lvlu...
Chcę expić z monkami ale nie wiem gdzie najbardziej będzie to opłacalne ( chodzi raczej o exp niż kase) Ostatnio expiłem na tombach, ale może guardy lub scaraby byłyby lepszym rozwiązaniem?? Przypominam że chodzi mi o najszybszy exp B) |
A mało masz poradniQw na ten temat ?
Proponowałbym uzyć opcji "Szukaj" |
jesli masz 30 levelu i zalezy ci glownie na expie to ja proponuje isc z DS`ami na Dragonu.. exp idzie bardzo bardzo szybko a czasami nawet jakis loot bedzie..
|
Cytuj:
eee z 32 mlvl to jest ... n/c z pozatym trzeba to umiec robic(dragi)bo jak niewisz o co chodzi i jestes pierwszy raz na dragach z dsami to se mozesz __________________________________________________ _________ Nie Ograniczony Odpowiedzialnascia Bizmut ------NOOB |
ZAKLadam ze jak umie innymi summonami to i z dsami da sobie rade
|
Guardy/Cyce (cyclopolis, tam expiłem)/Dragi. Next time poszukaj.
Btw, słaby mlvl, popracuj nad tym. |
odp.
Bardziej opłacało by Ci się wziąć hmm oraz gfb i expić na guardach.
|
a ja mam pytanie. zeby nie zakladac nowego tematu juz.... czy moge isc z monkami na vampy ?? czy moze lepiej wziasc innego summona?
|
@up: Od vampa monk padnie w kilka sekund, jeśli już to dsy.
|
moja rada
Jeśli chodzi o wykorzystanie summonów to:
Demon Skeletony: - Scaraby - UH'y schodzą bardzo rzadko, świetna kasa, później wolny exp. Zrobiłem tam 28-40 lvl :) - Hero - Może pomagać w biciu hero. - Dragi - Jako bloker i attacker. Można wspierać HMMami. Monk: - Tomby - świetnie sie spisuje jednak ghosty , stalkery oraz większe ilości, Bh, Shamblerów, mumii eliminują go. Nie mówiąc już o lepszych potworach. Duży exp, dobry loot ogólnie r0x. - Guardy - Można wspierać HMMami. Dobry loot, exp w miarę :) - Cyclopolis - Niezły exp, niezły loot :) |
Sprubuj expic na dragach koło kazo tam bedziesz go napiprzal i uciekal szybki expo i loocik moze dopisac
|
Mógłbyś opisać mniej więcej gdzie jest to miejsce do Expienia?
Byc może chodzi ci o kanion?? (1 drag na powierzchni + 1 w podziemiach) Z chęciom dowiem się czegoś nowego :) @topic: No ja polecam Ank, Dragony, albo solo (parcele) albo z Dsami Darashia: Wspaniałe Mino piramid tak do -2 lub -3 jak wolisz (zazwyczaj sie zwraca) Tomby: POd oazą, 2 monki i jazda :) Guardy Wiadomo gdzie, 2 monki i to samo :P ja na mniej wiecej tym expilem :) (popracuj nad Mlvl :P) |
Miejscowki
Ja bym polecal Darashie. Na lewo od miasta sa jasknie z respem dragow. Robisz se 2 DS'y i atakujesz z Hmm'ow. Pamietaj aby stac od draga zawsze na ukos! A jesli ci to nie wychodzi to robisz 2 monki i w Kazz idziesz na Guardy. Exp dobry i loot sie trafia. Bardzo dobry exp dla sorca/druta jest w HL ( Carlin ). Bierzesz se hmm and gfb i lejesz same DS i ghule. Exp jest super i z lootu sypie sie kasa. Zdarza sie ,ze wyleci Guardian shield ale to jest zadkoscia. To sa miejsca wedlug mnie z duzym expem ale pamietaj:
*zawsze mozesz isc na roty :) (joke) cYa |
No...ja bym postawil na tomby!
W tombach napewno szybciej niz na dragach. W tombach pewnie tez szybciej niz na scarabach :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |