![]() |
Pomoc
Siemka!!!
Potrzebuje maluuutkiej pomocy:) Jestem z HIBERNY mieszkam w AB moj nick to Luzukike(Jestem ( :lucznik: ,skille 37/27, 11lvl, 4mlvl) reszta statystyki niepotzrebna:) Przejdzmy do rzeczy: potrzebuje pomocy jakiehgoś kompana miłego kolegi/koleżanki( lepiej koleżanki :P ) do pomocy w EXPieniu:) i żeby ze mną poszedł/a na jakieś mocniejsze potworki:) Z góry WIELKIEI DZIĘX wszystkim którzy pomogą, aha piszcie na gg:2230383 bo forum cos często siada:/X |
lol ale po co odrazu sonda???
Już po raz trzeci dzisiaj bezmyślna sonda. |
Lepiej pros w grze. Tu żadko ktoś sie umawia na hunta. I raul ma racje. Po co ci sąda?
|
huh... arrowki, i ab ghoule/slimy itp
popraw skile do 50-60 i idz sobie na dwarfy, potem dwarfy soldiery [OT] Umiesz liczyć? Licz na siebie! |
Cytuj:
|
Sorry RaulMAdryt:)
takj jakoś wyszło zapamietam na przyszlosc aby nie robic sand:) |
Słaby temat, słaba sonda, wogóle -> chore pytanie :D
Co Ty człowieku niańki szukasz na forum ? Weź się lepiej do expienia i napewno poznasz kogoś w grze z kim będziesz śmigał na wycieczki :) A o silniejszych potworkach to możesz narazie zapomnieć, bo 4 roty Cię otoczą i będzie po klockach 8o |
:P
Ja bym ci pomogła ale niestety gram na Titanii :)
A co do sondy: Po 1: Po co ta sonda (ale ja ci nie zabraniam :P) Po 2: Coś masz 7 głosow na NIE a 0 na TAK :D |
ok, wybaczcie to mój pierwszy POST chciałem coś napisać:) myślałem, że uda mi się jeszcze stworzyć fajną grupke przyjaciół którzy sobie bedą pomagali.
Coś na zasadzie takie "lewej" Gildii:) bez niczego zapisanego, bez obowiązkó, po prostu po koleżeńsku:) nie udało się no trudno |
E tam no zrozum 3/4 ludzi z forum ktorzy graja w tibie to tacy, co sami do wszystkeigo dochodzili blablabla a ty se chcesz bezproblemowo 'wykupic' blokera i isc na costam...A teraz jeszcze gadasz 'Chcialem miec kolege...'
Po 1:Nie kazdy tu gra na Hibernie, wiec wprowadzasz w blad 80% forumowiczow(tj mysla ze jakis wartosciowy temat a tu... Np mnie) Po 2:W TIBII SE KOLEGOW SZUKAJ, bo takie cos nie ma sensu...Albo popros rl kumpla(moj kolega juz ma blokera na dwarf guardy tylko skille ma do 70 wytrenowac:) Po 3:Wez se skille potrenuj bo ja na 9 lvlu mam lepsze... Po 4:A po co od razu na cos mocniejszego...MMORPG's to sztuka cierpliwosci i poznawania ludzi...Bez tego nie masz przyszlosci... a)Cierpliwosc-NIE MA TAK ZE PO MIESIACU GRANIA W MMORPG IDZIESZ NA DEMONA CZY INNEGO SILNEGO STWORA b)Charyzma-BEZ KOLEGOW DLUGO NIE POZYJESZ... Po 5:GRATZ za sonde-14 glosow na NIE, 0 na TAK...Zakladajac ze zaden modek tego nie usunie, jakie beda staty jutro wieczorem?:] Po 6:Zycze milego grania w tibie;) |
Cytuj:
mysl zanim cos napiszesz... lepiej byc ostroznym niz deadowac. http://www.l4m3egg.republika.pl/o.gif |
Tak wogule to sobie sam na razie poexpuj. Po co ma Ci jakiś 20 knight 3/4 expa zabierać z.... nie wiem.. Soldów? Lepiej nabij 50 dista (mimo wszystko u palla szybko to idzie), zakup sobie bp uh czy bag uh na wszelik wypadek (Mino Archery) i smigaj na PoH na cyckach!! Ja na Twoim lvl juz po pohu smigalem i mi niezle szlo (mialem troche wieksze skille). Wiec moja rada zebys nie szukal blokera na razie bo to tylko opuźni Ciebie i Twoją postać w poznawaniu tej gry.
|
:sword: Oj, coś Ci nie chcą pomóc. A jak chcesz znaleźć kogoś do pomocy, to na pewno łatwiej bedzie to zrobić w grze, nie na forum. I nie spiesz sie tak na "mocniejsze potworki" , ale potrenuj i pamiętaj, że im masz wyższy level, tym łatwiej znaleźć kumpli w Tibii. (Po co ja to pisze, chyba logiczne, nie?!) :2handed:
------------------------------------------------------------------------ Mogrim Korotir ---> Titania ---> Sorcerer ---> 15 lvl |
ok:)
THX za rady. A teraz sformułuje to inaczej czy nie chcelibyście Stworzyć takie bandy i razem po "sznureczku do kłębka" dojść na hight lvl, w kilku zawsze raźniej, podkreślam że jeśli o mnie chodzi to Na HIBERNIE:) |
Taka banda, jak to nazywasz, to może jedynie ryby nad wodą wspólnie połowić 8o
Lepiej już polatać samemu, nabić expa, wykręcić niezłe skille, w międzyczasie poznawać ludzi i zacząć sie bawić we wspólne, poważne łowy od 20lvl. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:34. |