![]() |
Parcele nie dochodzą!?
Wysłałem parcela z c armorem z mojego Sorca " Danielmaster " na mojego pala
" Danielmaster Pall " i parcel nie doszedł!! X( Wiem, że wszystko było w porządku nick i miasto sie zgadzało parcel był zaadresowany poprawnie, ani nie było nic na skrzynce np blueberries. Co się stało?! reportowałem to ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi :( |
moze ktos mial BARDZO podobny nick a ty literowke zrobiles
albo wyslales do inengo miasta ? -.^ |
Na tym forum juz kilka razy zglaszal ze mu parcel nie doszedl...moze tak jak w realu w tibi tez poczta nie zawsze dziala tak jak powinna :)
Przejdz sie po innych miastach i moze znajdziesz swojego parcela, moze wyslales do inneo miasta |
A ja myślałem że tylko w polsce jest taka poczta :]
|
Czasami nie dochodza :/ Tak to juz jest, nic nie jest idealne. :(
|
Cytuj:
Jak sie jest na tyle malo inteligentym ze sie poprawnie nie umie wypelnic karteczki [labela] to juz nie nasza wina. |
Na 100% zrobiłeś błąd. może dałeś "space" po nicku albo wrzucileś parcela do kosza zamiast do skrzynki...
|
Taaa... Możliwe, że wywaliłeś do kosza. Ja w ten sposób straciłem 50k w monetach. :|
|
... pewnie podmieniłeś grafiki mailboxa ze śmietnikiem i masz teraz problem , bo rzadnej paczki nie wyślesz :P ...
|
albo może położył na skrzynke i czekał aż zniknie a jakiś koleś podbiegł i zabrał :D :D :D
|
Chłopie jak się nieumi rozróznic szkrzynki z koszem to tak jest :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:07. |