Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Film pożegnalny .wmv (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=52819)

Gisio 09-10-2005 13:55

Film pożegnalny .wmv

Jak w tytule zostałem haknięty straciłem 200k więc odchodze oto link do filmu

http://rapidshare.de/files/6061267/Kasgandar*****.html

życze miłego oglądania
Comment plax

jonek 1989 09-10-2005 14:08

contgratz

ładnie ładnie ^^

Shaboinker 09-10-2005 14:35

filmik ładnie wykonany, współczuje hacka.
Pomyliłeś troche tytuł piosenki powinno być "Numb", a nie "Meteora 13"
Meteora to tytuł płyty, a 13 to pozycja piosenki na płycie, ale i tak jest spox :D

Nemtor 09-10-2005 14:46

Nie poddawaj się.

Gratuluje filmu, współczuje hacka. Ładnie wykonany film i Świetna muzyka. GZ ;) . Nie można się załamywać jednym hackiem, gdyby każdy po takim hacku kończył grać światy były by puste. Mam kumpla który po hacku stracił Magic Sworda, MPA, Golden Legi, 5x BOHY i wiele więcej a mimo to się nie poddał. Szczerze ci doradzam kontynuować dzieło i kto wie może nawet dokończyć świetny film. DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. B)

Nie poddawaj się nigdy, ja choć padłem nieraz, powstałem. Los mnie skarcił wiele razy. Prawdziwych męszczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają tylko po tym jak kończą. ;)

Gisio 09-10-2005 14:51

Ja się niepoddaje mam nową postać postanowiłem pokazać ludzią że po updacie wcale nieskonczyla sie Era pallków (po 6 dniach mam 60/50) niemówie nikomu nicku bo Haker troche nabluźnił na wysoko levelowców (pozdo dla Liinka )

Vaxelud 09-10-2005 15:04

Świetny Film

Po pierwsze Świetny Film ;)
Po drugie nie poddawaj się graj dalej nie warto kończyć wszystko odrobisz :D

Jeszcze raz GZ Filmu aha i jakbyś mógł to powiedz mi jak moge zrobić film wmv jestem noobkiem w tych sprawach :P

Lord Dreathan 09-10-2005 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemtor

Nie poddawaj się nigdy, ja choć padłem nieraz, powstałem. Los mnie skarcił wiele razy. Prawdziwych męszczyzn poznaje się nie po tym jak zaczynają tylko po tym jak kończą. ;)

Jestem dla Ciebie pełen podziwu. Po zbanowaniu Twojej postaci nie załamałeś się i zrobiłeś drugą, którą teraz wymiatasz, naprawdę godne podziwu :)

Thristen 09-10-2005 16:00

Filmik ladnie wykonany i podoba mi sie ;p

Nie poddawaj sie stary tylko graj !!

ćPUNEK 09-10-2005 16:21

Widziałem dużo lepsze filmiki wmv no cóż mi się nie podobało...

Elite Knight Luki 09-10-2005 18:24

:)

a mnie sie podobało :)

Querix of Ice 09-10-2005 18:26

Masz grac !! (xD)
tylko nie na pandorii bo duzo nowych tematow powstaje ze ten swiat pelny jest PA i wojen ... wspólczuje hacka
mam nadzieje ze hacker nie byl takim HU*** (zreszta i tak jest -.-) ze Ci chara zrookowal badz spadl o pare lvli
Zobaczcie co sie na danubi dzieje
Eros de'vrie - hacked - do 28~ lvla zjechany X(
Palladyn Gary - również X(

Nomer 10-10-2005 12:49

graj graj !!

Graj mi innego chara 2 razy zhacka i jakos gram
Nemtor tylko szkoda ,ze zepsoles szczescie mojego kolegi ktory przestal grac bo ty i masa zaczeliscie go huncic ;/ ;(

Rav Dominantes 10-10-2005 15:10

super

Gis PAmietaj masz zawsze przyjaciol filmik jest za***isty sory za bluzgi :P ale Kasgandar znasz mnie ::) zawsze ci sluze pomoca:):))))

P.S To ja sid :P

Harven 10-10-2005 15:27

Musze Ci powiedzieć kolego że zaimponowałeś mi. Po hacku nie zachowałeś się jak jakiś newbie i nie zacząłeś krzyczeć: Bueee haknęli mnie!! już nigdy nie zagram w tą głupią grę!!! bueee!!! mamo!!! Tylko podniosłeś się i grasz dalej. Wielkie GZ!! i życze ci miłych chwil spędzonych przy nowej postaci. Filmik fajny aczkolwiek widziałem lepsze. Ale i tak fajny filmik :]

Koronowany rycek 10-10-2005 15:33

Heh zadko komentuje filmy lecz ten zrobil na mnie wielkie wrazenie

Dobre motto masz na zycie
Swietne dobranie muzki
Good luck w zyciu i oby tak dalej..:)

ponury demon 10-10-2005 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gisio
Ja się niepoddaje mam nową postać postanowiłem pokazać ludzią że po updacie wcale nieskonczyla sie Era pallków (po 6 dniach mam 60/50) niemówie nikomu nicku bo Haker troche nabluźnił na wysoko levelowców (pozdo dla Liinka )

Ja też zaczołem grać palkiem, jeżeli byś mogł powiedzieć jak zrobiłes tego dista to wyślij mi PW
A co do filmu to ładnie wykonany i współczuje hacka

stars 10-10-2005 19:06

MAM PYTANIE !!!???

Masz zamiar skończyć czy nie bo na końcu napisałeś że hack cię nie powstrzyma ???!!! ;] jak moge to rozumieć !!!??? :evul: :evul: :evul:

Gisio 10-10-2005 19:46

Gram dalej inną postacią ten sam świat bo chce się zemścić na paru noobkach Nick dlatego pozostanie tajemnicą lv też bo by się co poniektórzy domyślili a skille wpisze za tydzień

Paxxx 10-10-2005 21:13

xD

ile wynosi ten zasrany limit?! tj. ile np moge sciagacf filmów na dzien czy jak? odpowiedzcie bo mnie trafia :S

Diamonic 11-10-2005 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nemtor
Gratuluje filmu, współczuje hacka. Ładnie wykonany film i Świetna muzyka. GZ ;) . Nie można się załamywać jednym hackiem, gdyby każdy po takim hacku kończył grać światy były by puste. Mam kumpla który po hacku stracił Magic Sworda, MPA, Golden Legi, 5x BOHY i wiele więcej a mimo to się nie poddał. Szczerze ci doradzam kontynuować dzieło i kto wie może nawet dokończyć świetny film. DECYZJA NALEŻY DO CIEBIE. B)

xero plx?

Fajny film, szkoda, ze cie hakneli :/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:26.