![]() |
21 knight blokuje draga a ja 13 paladyn udeza ze szczal i z hmm :P
|
File /files/6059950/...iz_dle.rec.html not found.
EDIT. żałosna drużyna , shooterzy bez uh lol |
"szczały" musiały być extra.
|
"Udezajace szczaly" naprawde robia wrazenie -.-
|
tak te strzaly sa super
|
łłłłaaaaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł ł :baby:
|
buahahahahaha 21 knight z takimi skillami hahahaha ja na 10 lv mialem lepsze
niedosc ze noobowato Pallkowie przygotowani bez UHów na takim lv omg film to kompletne badziewie |
Ja tez mialem na 10 lvlu lepsze skille... no ale skille robi sie wedle wlasnych upodoban lub juz ci sie nie chce wiekszych robic :p
|
Co mówisz? 13 lvl palek naszczał na draga? Amagat, to musi byc super filmik...
Nawet nie ściągam. Btw, na 13 lvl palkiem to ja draga zsolowałem >.< |
@up
WOW ty koles za***isty lvl zsolowales "smoka" z dobrymi "umiejentnosciami w dysatnsie" a ja 8 sorcem na ank zabilem z "magicznych pociskow" i z "runa leczenia" heuaheuaehahu |
14 minut to czekanie na resp draga -,-
Wiesiek Mikrofalowka: jusz? Goluder Knight: hodz Goluder Knight: bo sie niezrespi Wiesiek Mikrofalowka: muj tak, tak ortografia kr(u)luje Goluder Knight: co wy robicie Goluder Knight: noobki i kto to mówi? Nawet draga porządnie nie umiesz bloknąć co do filmiku żenada.... |
Omg
Po co takie guwno zamieszczasz?? X(
|
BIG LoL
Filmik troche badziewny....
Te "szczaly" to może dobry pomysł, ale bez uh na draga to jakieś samobujstwo. A co do skilli to włąśnie.... każdy ma swoje upodobania, bo znam gostka na 30 levelu ze skillami 55\54, a ja miałem knighta (hak..) to nim na 13 levelu miałem po 55 wiec naprawde są ludzie nie skillujący, a są maniacy stania godzinami i nabijania skilli... Chyba ty należysz do tych nie skillujących za bardzo... |
ja dalem ten film wiesiek mikrofalowka paladyn nieobrarzajcie mnie mam skile 26/24 i 7mlvl a ten goluder to bloker niestac mnie na uhy myslalem ze fire axe wyleci z dragona za 1 razem ale na stronie www.pacc.com.pl tam tak pisalo i sie pisze swoje pasy i sie ma 100 lvl ale ja tam nieche miec 100 lvl ten Eternal Oblivion ma najwyszszy lvl w tibia dlatego rzse wcodzil w ta strone 3 razy i ma taki lvl a tylko mój kolega zle pisal a ja tak pisalem specjalnie plxz dajcie lepsze komentarze
|
Cytuj:
X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Amagad. Troszki rzeczywiscie żenada... Ale jeżeli sprawiło mu to przyjemność, ze zabił draga to dobrze. Ja tez się cieszyłam jak dziecko jak zabiłam pierwszy raz palkiem draga (na 13 lv solo:P) a do tego wypadł mi serpent sword... Człowiek ma prawo do chwalenia się na tym forum swoimi wyczynami. Jeden pokazuje jak to ładnie dednal (lub nie) na Ani~ a drudzy pokazują jak zabili pierwszego draga. Skille.. hmm znam kolesia, który nigdy nie skillowal. od 1 lvl tylko, expil a teraz ma 94lvl i skille 92/90+. Każdy gra jak chce i nie można nikogo zmuszać do skillowania :)
btw Flatron kup sobie słownik. Naprawdę mała rzecz a cieszy |
Film to konkretne dno, ;D
Oglądając to ciężko mi uwieżyć w to, że oni ,,Palek- Wiesiek,, i skiller knight ,,goluder,, chodzą ze mną do klasy ;D 8o |
AHAHAHAHAHA. Ale rotfla miałem oglądając ten filmik.Co on się spodziewał?! że pujdzie na draga bez uhuw,bez niczego i sobie poradzi. Rozumiem jeszce z PORZĄDNYM BLOKEREM Ale to było aż przykre...
|
Cytuj:
|
Filmik beznadziejny!
Bloker oszukuje, shooterzy bez uchów. Kompletne dno ! Jak byś tam padł bym się bardzo cieszył!! P.S Aż zachciewa się zrobic postać i zabić ch**a ! X( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |