![]() |
Energy Wave
witam ludziska !!! :P Jak długi ma promień Energy Wave??? bo nie wiem czy kupic czy nie :king:
|
kliknij mnie - w tym temacie (4 zdjęcie od góry) masz pokazane jak wygląda energy wave.
|
Ejjj prawa Autorskie zastrzezone :P
Btw. Niebardzo oplaca sie kupno e wave .... no chyba ze gonisz PK .... na potorki SD bo mana potrzeban na Huncie =] |
hmm...
Energy Wave To fajna sprawa jak durzo ludzi stoji przed dp a ty hcez zeby se poszli to walniesz se 2 razy i pusto sie zrobi;DPolecam ten czar
|
Możesz kupić ale ciągnie strasznie dużo many.
Przydaje się jak masz na karku dużo potworów z ok 100hp . :D |
Cytuj:
|
ale nie ile bierze tylko jaki dlugi ma promien 8)
|
Cytuj:
|
Zdaje sie ze jemu chodzilo o to, ze to te stworki maja po 100hp, ale i wtedy to nie ma wiekszego sensu, bo ja na 2 DSach mialem hita po 335 kazdy (dostaly). ogolnie nienajgorszy czar, ale dosc zadko sie z niego kozysta
|
sorrki ale ja sie pytalem na ile ten czar jest kratek a nie ile bierze czy tam jakie potworki majom 100 hp ;(
|
matko, przegladam to foro i wlos sie na glowie jezy
ludzie, ile wy gracie, 2 tygodnie? Sorry, ale jesli ktos jest takim totalnym "noobem" to przynajmniej innym by wody z mozgu nie robil. ewave to podstawowy czar, jeden z najwazniejszych w repertuarze maga. Jest SREDNIO przydatny na swiatach non - pvp (jedynie do "czyszczenia" w sytuacjach krytycznych). Srednio, co oznacza ze nie uzywa sie go dosc czesto ale czasem jest w stanie uratowac zycie. W swiatach gdzie dozwolona jest walka miedzy graczami, dmuchnieciami rozstrzyga sie ze 20% walk (przynajmniej tak bylo przed tymi wszystkimi updatami, teraz troszke inaczej to wyglada), zas czesc taktyki sprowadza sie wlasnie do tego jak pod te podmuchy sie ustawic / unikac ich. Oczywiscie potrzebny jest z 30 lvl tak najmniej zeby sie tym czarem poslugiwac w miare efektownie, no coz, to nie problem, w 3 tygodnie taki lvl sie robi. Co do tego ze ciagnie mane, no coz. Mag nie idzie do walki jesli nie ma co najmniej 2 bp mana fluidow, mag na polowaniu nigdy nie spada ponizej 60% zasobow many. Jesli robi inaczej to sam sie prosi o zgon. edit - jesli ktos sproboje mnie msgnac w grze tak potwornie kaleczac jezyk polski jak to wlasnie zrobiliscie w tym temacie, dostanie darmowy teleport do temple. ps. minimalne damage od ewave na potworka to zdaje sie... 170 hp? |
nieno ludize ja zaraz wykituje!!! no pytam si jaki dlugi promieni idze tego czaru przezemnie a wy mi tu gadaci ile bierze hp .... czy jest przydatny... no normalnie udziel mi ktos dobrej odpowiedzi plz. no normalnie nie wiem czy tego jaki on ma promien nikt nie wie?
:O ------ Edit by Gremlin A nie laska zobaczyc na podany w drugim poscie link? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:50. |