![]() |
nooby giną :) którki film
|
Heh.. Widac nie masz doswiadczenia w robieniu filmów, ale jeśli to twój pierwszy film, to jest w porządku.
Film ogólnie taki sobie, ale mogłeś zobaczyć ich levele itp., bo nic nie widać o co chodzi... Aż się prosi, żeby takich słabych low lvl z truskawką atakować. Aleco oni właściwie robili? Siedzieli w miejscu i się nie ruszali? Dziwne. |
hmm dokłądnie to nie wiem ale sami widzicie na początku filmu Thon Aldor: to jak sprzedasz mi tego thunder hamera...... dużo takich nobów sie pałęta a ja miałęm lagi że huu...... oni mmnie teraz strzashą:P 20 levelem......
|
to miało być zabawne? czy jak, bo normalnie to jest nudne i głupie -.-"
zaatakowałeś swoich dwóch kolegów, którzy Ci nie oddawali i się cieszysz -.-" błedy: 1. nie otwierałeś ciał ! 2. koleś na początku pisze a potem jest afk -.-" 3. masz super mlvl :) nie warte ściągnania X( |
n,c
heh może nie zauważyłeś jakie miałęm lagi i wogule co do mlevelu....
jak mash postac z przed updeat to możęsz mieć extra mlevel bo siedzisz przed dp i czarujesh ...a teraz jest takie cos jak soul....... :baby: ps .twoje skille są urocze hueheuheuheue...........-.- |
Cytuj:
i weź nie mów o skillach, bo nie masz o nich pojęcia....poprosić kolegów by stali nieruchomo, walnął czara, a potem siedział i próbował ich dobić z broni, a że nie mieli eq to mu jakieś hity wchodziły (1-10) ...-.-" gdyby mieli eq, bronili się to byś nawet minuty nie wytrwał -.-" |
akurat mam pojęcie o skilach bo miałem 26 knighta......... a wogule ja tych kolesi nie znałem.......H*J CI W D*PE!!!!!!!!! ZIMNE PIWKO
A I jak zdobywasz soul to i exp....a to wiążę się z wyższym levelm.. |
Cytuj:
jeżeli ich nie znałeś to sa oni super noobami....najpierw pisze do Ciebie a potem jest afk jak Go atakujesz ...lol....buahahahahahaha -.-""" |
no ok z tym sie zgodze że komentarz to komentarz może akurat tobie się niepodobało ale pierwszemu co odpisał troszke sie podobało:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:36. |