![]() |
Dragon an solo
Ostatnio dałem film jak blokowałem dwa dragi, obiecałem, że dam film jak bije go solo. I słowa dotrzymuje :D Film - klik
Jak zawsze prosze o komentarz (czyt. nabijajcie se posty 8o ) Klawiatrka mi sie wali i w temacie jest an zamiast na :P |
Fajny filmik, tylko napoczątku nieźle drag sieknoł :P
|
Filmik ładny......
.....tylko szkoda, że tylko 1 dragonek:( |
re: UP
No szkoda, że tylko jeen, ale obiad mi na stole stygnął... Gdyby był w kanionie byłyby dwa :D |
HIHO!
Hihihihihihihihihi podoba mi siue twoj podis lig@ Cytuje: ,,PK na smietnik :P ,, I szkoda ze 1 drag jest mysle ze jak by nie bylo obiadku filmik bylby bardziej ciekawy (nie bierz tego jako krytyki :)) ) :D |
filmik ok.
na poczatek niezle zgarneles, bliski zgona byles bym powiedzial nawet ?( . oczywiscie na full atk go lales? |
Cytuj:
|
hehe no spoko liga spoko :] faktycznie troche uh poszlo ale ubiles xDD....
a to do reszty 8o niemyslcie ze jakis zbok albo co, cyklopy fajna rzecz ;) |
nie no fo korse że był full atack :), ale i tak hity marne... :/ Tak sie zastawiam czy nie nakręcić filmu z bh... Jak ktoś jest za to pw... :D (bo jak były ss z bh to ludziska były zachwycone :P)
|
Cytuj:
|
Z bh jak mam gs to są 3-4 strzały(teraz może będzie na 2 bo na te 3-4 strzały to był przy swordzie 62) :P, a z fs to czasem jak sypnie szkieletami to jest mały problem.... Na razie ciekawszych (znaczy ponadplanowyvh)huntów nie planuje... Uzbierać kase na bright sword'a musze (jak ktoś chce wspomóc - nie ma sprawy 8o ), potem trening do 72/70 (moje statsy patrz podpis) i wtedy expimy...
|
DRAGON
Czy z skillami 60/56 i z 26lv mugłbym pujść na smoka.
Eq : K-set , C-helmet , Ds. (i jeszcze czy pujść z Giant swordem czy z fsem???) |
To ja też musze normalnie filmik nakręcić jakiś jak bije coś :P Tylko, że mi Tibia nie działa od niedzieli .. zamiast z serwerem to chce się łączyć z local hostem więc dostaje komunikat Cannot connect to a login server ;( ... może ktoś wie co się stało ?? Napisze, że nic nie instalowałem w czasie od Tibia-działa do Tibia-nie-działa ..
@tibiakanski maniak-gracz - rozumiem, że pytanie dotyczy bicia smoka solo. Jak umiesz grać, umiesz się szybko leczyć to może przeżyjesz. No i nawet nie myśli o biciu smoka z FSa na twoim lvlu :D Jeszcze raz zedytuje posta specjalnie aby ci napisać jak się pisze pójść !! |
re: tibiakanski maniak-gracz
Na dragi się chodzi na niskich skillach z tylko i wyłącznie gs'em.. Na twoim lvl'u nie polecam iść na draga... Jak widziałeś film to chyba widziałeś ile mi hp zostało jak przyjąłem te f-wace'y... Moj qmple na draga na 35lvl'u szedł z dobrym eq, ale skillami około 60 - nie lubi trenować co z resztą widać :P |
Cytuj:
ale na twoim lvl to troche ryzykowne, bo maly lag i sie w swiatyni obudzisz. |
c00l
extra filmik polecam ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:01. |