![]() |
Ile macie lat w rl?
Ile macie lat na rl?
Napiszcie ile lat mają również wasi koledzy :D |
Ja mam 15 lat .i większość moich kumpli , którzy grają w tibie mają 14-16 lat :baby:
|
no coz ja to pelnoletni jestem:)
No i znam mnostwo studentow pykajacych w tibie:) No ale ja mam maloutko czasu wiecc duzo nie gram |
ja i moi kumple mamy po 14 lat ale 2 ma po 23 lata i brat ma 22 :)
|
Ja mam 14 a kumple po 15 lat
|
hmm
JA mam 17 latek:D
A wiekszosc mojich ziomkuw co graja w tibie maja od 14 do 26 lat:D |
Ja mam 15 lat. Mysle ze najwiecej osob gra w tibie w tym drugim przedziale wiekowym.
|
Ja mam 14 a mój kolega 18 i fajnie mam zamiar grac do starości....:D
|
Ja mam 23(juz zalozylem rodzine) 2 kolegow mam po 27 i 30 lat areszta z gildii mają okolo 21 najmlodszy to G@@@@ :baby: (niepodam ksywki ale wszyscy tutaj dobrze go znają)ma 16.
|
16 latek 8)
|
Ja mam 13 lat ;) , a znajomi i kiledzy mają tak średnio okolo 13-16 lat :)
|
Ja mam 16 lat jak i kilku moich qmpli, ale mam tez dwoch ktorzy maja 22, 20 i 19 ;)
|
heh...ja mam 13 lat :P a moji kumple od 12 do 15 lat :)
|
Ja za 42 dni ko0ńcze 15(19 czerwca, po co ja to mówie!!! :D ) Jeden mój kumpewl ma 13-14 a reszty nie pytalem.
|
Ja mam 15lat (w listopadzie :))) a moji kumpel tez maja po 15
|
Kolejny temat "nabij se posta" ale co z tego :P mam 14 lat
|
ja mam 14 lat moi kumple 14-16 i jest dwóch co mają 35
|
Ja mam 16, wiekszosc kolegow 15-16, ale jeden gosciu ma 40 :].
|
22 i pół :] żeby uprzedzic następne posty z pytaniami i nabijanie postów :
mieszkam na swoim urodziłem się 5 listopada jestem z Łodzi [ściślej z Andrzejowa] jeżdzę Fiatem Tipo 2.0 Gran Tourismo [błękitny metalik, listwy i ospojlerowanie granatowa perła z domieszką 'kameleona'] mam dziewczynę zaręczamy się w lipcu używam Nokii 6310i korzystam z Windowsa ME słucham hip-hopu [4playaz.tk to było moje dzieło teraz pracujemy nad jego reaktywacją w troszkę bardziej profesjonalnej formie] pracuję obecnie zawiesiłem naukę... ludzie nie za dużo dziecięcych pytań..? heh no niezbyt mi się to wszystko podoba... nabijanie postów... |
Ja mam 15 lat, a moi kumple mają od 14 do 16 lat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |