![]() |
Zamykanie tematów newsów
Czemu to służy? W końcu powinna być możliwość skomentowania jakiejś wiadomości... Mnie osobiście to denerwuje, już sobie w głowie ułożyłem jakiś Bardzo Mądry i Wyczerpujący;p komentarz, ale oczywiście, przecież temat jest zamknięty... Na przykład, temat o zamknięciu serwerów nie został zamknięty, ale już temat o zakończeniu konkursu - tak... Dlaczego?
|
Czasami zamykamy newsy(przewaznie ja je zamykam :P).
Jest to robione w jednym celu - unikniecie debilnych komentarzy. Niektorych newsow nie trzeba poprostu komentowac. A ludzi pisza czesto idiotyzmy takie, ze glowa mala i przewaznie temat schodzi na offtopic. Jesli chodzi o temat o koncu konkursu to zamkniety zostal, bo: - ludzie by pisali w newsie plagiaty, nie w specjalnym temacie, - juz 2 minuty po uplynieciu terminu rozstrzygniecia pojawilyby sie posty z pytaniami gdzie sa wyniki - od komentowania prac jest osobny temat ;) Moglbym jeszcze pare powodow wymyslic, ale te sa najwazniejsze. :P |
Bo news o serverach napisał DABEK, a ten o konkursue Dr. Omader który chyba nie lubi kiedy się się komentuje jego newsy (oczywiście nic nie mam do Dr. Omader'a ale mógł by czasem pozwolic komentowac swoje wiadomości)
|
Aha;) A może by takie coś zrobić, że jak temat jest zamknięty, to znika funkcja "Zobacz Komentarze" na stronie?:P
|
"Jestem za a nawet przeciw" aby newsy zostaly zamykane...
Tak naprawde tez wolalbym aby do newsow nie mozna bylo pisac tych tysiecy debilnych postow, glowa boli od tego :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:41. |